Просто съвет, поради поредната кражба.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Просто съвет, поради поредната кражба.

Мнениеот golf_1 » Пет 15 яну 2010 0:05

И така нека тази тема да е повече като предупреждение към всички. Като ходите на фитнес(или неща от този род) никога не оставяите нещата си в шкафчето! Винаги на видно място (на бара) или с вас.
Ето какво ми се случи на мен преди няколко часа... отивам във фитнеса, както обикновенно си ходя, преобличам се и директно си прибирам в шкафче дрехите (дънките,блуза и якето). Попринцип си оставях преди портмонето,телефона и ключовете на бара, но този път портмонето и ключовете си ми останаха в дънките както ги бях съблякъл и оставил в шкафчето. По време на тренировка отидох до съблекалнята, отворих шкафчето и взех пари, защотото трябваше да дам на един приятел, прибрах си пак портмонето в дънките и заключих шкафчето. Към края на тренировката вече отивам, отварям шкафчето (беше заключено) и забелязвам, че вътре всичко е разместено, не както го бях оставил преди това. От там директно забелязах, че ми липсва портмонето... започна се едно търсене. Преровихме всички дрехи, случайно да не съм го пъхнал в дънките на момчето с което бях. В портмонето нямаше толкова важни неща, парите бяха малко... да ги бяха взели тях, вместо сега да ми създадат ходене в полицията, разправий и още куп други работи...

Аз вече ще имам едно на ум,въпреки, че не ми се случва да ми откраднат нещо за първи път, но точно по този начин... Нека е съвет от мене да имате и вие едно на ум вече. :wink:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Просто съвет, поради поредната кражба.

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 15 яну 2010 0:11

Добре де приятел, това човек който отговаря за фитнеса? Той няма ли ключ за шкафчетата? Никой ли не повика полицията, да затфорят фитнеса и да се види кой е откраднал нещата? Явно е техен човек, видял те е докато взимаш парите и че оставяш там портфейла и явно е взел ключ от човека който потдържа фитнеса, явно и той е замесен в тая далавера...
По този ред на мисли, той носи отговорност от някоя страна ? :screwy Само не ми е ясно всички който ходят там си имат ключове за шкафчетата или ?

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Пет 15 яну 2010 0:24

ами колега ти сигурен ли си в това момче със което си бил на тренировка да не би то да е замесено в играта :?:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 15 яну 2010 0:28

На приятел така преди време му изчезна телефона от шкафчето в залата. И след като си поиграхме с ключалките, се оказа че повечето се отварят с един и същи ключ. Така че тия шкафчета са пълна пародия за мен.

Потребителски аватар
golf_1

Мнениеот golf_1 » Пет 15 яну 2010 0:43

joromnt написа:На приятел така преди време му изчезна телефона от шкафчето в залата. И след като си поиграхме с ключалките, се оказа че повечето се отварят с един и същи ключ. Така че тия шкафчета са пълна пародия за мен.

Същата работа. Говорихме с хората от фитнеса, от много време го ползваме този фитнес и ни познават много добре. От година и нещо вече сме редовно там. Те сами казаха (то си има и табела де, да се оставят на бара ценните неща). Шкафчетата дори казаха, че като се дръпне на страни и напред рязко вратичката и се отваря...

А за колега където каза дали съм сигурен, дали не е момчето с което съм бил, еми колега убеден съм, че не е той...той даже си помисли, че не говоря сериозно отначало като му казах, че липсва портмонето.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 15 яну 2010 1:26

Поне кажи в кой фитнес се случва това, че да знаят колегите...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 15 яну 2010 8:44

в реномиран фитнес това просто няма как да се случи..... най малкото защото ключалките са с ел код, а не с ключ има камери навсякъде и тн ...гаранция 100% няма никъде ...но поне 99% си спокоен.... преди много години по твоя сценарий ме обраха на почивка ....от тогава евтини съмнителни хотели, фитнеси, басейни и тн никога ........

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 15 яну 2010 9:25

Няма оправия с тези! А в моя фитнес пише, че ценните вещи се оставят на съхранение на касата на фитнеса!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 15 яну 2010 9:44

Ти се радвай, че не са ти гепили колата, като ключовете са били в шкафчето, че тогава щеше да се видиш в приключние...
За свещи да ги дадат парите :evil:
Огледай се около фитнеса да не са подхвърлили портфейла или документите :idea:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пет 15 яну 2010 10:59

Колега кажи го кой е фитнесът да знаем, да имаме едно на ум ако ходим там (подчертавам ако!)
Тези номера с кражбите от фитнесите си ги има открай време. И щом шкафчето е било отключено и заключено, напълно вероятно е да е някой от персонала!
Относно приказките, че това неможе да се случи в някой реномиран фитнес, само ще спомена, че преди години в един от най-реномираните фитнеси в София, на сестра ми и откраднаха калните маратонки от шкафчето :shock . Така че, умната навсякъде и всичко с вас (гледайте да не ви вдигнат маратонките, че после как се кара бос не знам mhihi )

Потребителски аватар
golf_1

Мнениеот golf_1 » Пет 15 яну 2010 18:34

Фитнеса не искам да го споменавам, само ще кажа, че се намира в овча купел.
Не е някои от персонала, после пробвахме и с върха на друг какъвто и да е ключ успяваше да се отключи.
В дънките имах само ключовете от вкъщи и портмонето(това за колегата които каза за ключовете от колата :wink: ).

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пет 15 яну 2010 19:21

ама чакай аз не можах да разбера къв е тоя бар във фитнеса?

иначе Tyan е прав, въпреки че пак е възможно да стане нещо подобно - веднъж имаше случка един да отвори чуждо чекмедже- било с еднакъв код (1234) и ония почнал да се облича, чак като облякъл ризата се сетил, че бил с друга риза mhihi

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 15 яну 2010 19:28

:shock Кой точно фитнес в Овча Купел бе? :shock

Потребителски аватар
golf_1

Мнениеот golf_1 » Пет 15 яну 2010 19:35

Еми то е бар/каса. Можеш да си поръчаш да ти забъркат протейн,добавки и т.н. :wink:

theraven в 88-мо е фитнеса :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”