Ето какво ми се случи на мен преди няколко часа... отивам във фитнеса, както обикновенно си ходя, преобличам се и директно си прибирам в шкафче дрехите (дънките,блуза и якето). Попринцип си оставях преди портмонето,телефона и ключовете на бара, но този път портмонето и ключовете си ми останаха в дънките както ги бях съблякъл и оставил в шкафчето. По време на тренировка отидох до съблекалнята, отворих шкафчето и взех пари, защотото трябваше да дам на един приятел, прибрах си пак портмонето в дънките и заключих шкафчето. Към края на тренировката вече отивам, отварям шкафчето (беше заключено) и забелязвам, че вътре всичко е разместено, не както го бях оставил преди това. От там директно забелязах, че ми липсва портмонето... започна се едно търсене. Преровихме всички дрехи, случайно да не съм го пъхнал в дънките на момчето с което бях. В портмонето нямаше толкова важни неща, парите бяха малко... да ги бяха взели тях, вместо сега да ми създадат ходене в полицията, разправий и още куп други работи...
Аз вече ще имам едно на ум,въпреки, че не ми се случва да ми откраднат нещо за първи път, но точно по този начин... Нека е съвет от мене да имате и вие едно на ум вече.