Това изках да кажа!Само антифриз да е!Пък ако имаш пари сложи си червен.Цвят на антифриз
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цвят на антифриз
Абсолютно вярно!!
Това изках да кажа!Само антифриз да е!Пък ако имаш пари сложи си червен.
Това изках да кажа!Само антифриз да е!Пък ако имаш пари сложи си червен.- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Nikkolay написа:а за Голф 3 1992-ра 1.8моно с ГАЗ какъв антифриз трябва да се сложи, щото не ми пише на казанчето. G11 ли или G12. Син или Червен. И последно някаква марка ако препоръчате ще е чудесно.
ами ако системата ти е наред и нямаш течове или проблеми и парите не ти се свидят слагай червения или розовия няма никъв проблем,но имай на предвид че май е доста по-тъничък от синия и може да текне като лейка
- hitman0013
- Двигател:
тва за парцалите са измислици на някой дето е слагал добавка за промиване на системата сигурно
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не е ли хубаво да се направи една промивка с добавка и после да се налее новия антифриз 
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Nikkolay написа:не е ли хубаво да се направи една промивка с добавка и после да се налее новия антифриз
Най-добре е...
Ако антифризът ти е на много години или има бели или други парцали в него,промивката е решението...

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
промивка да! но не с добавка
щото представи си тази добавка наистина земе да вдига всичката мръсотия и ти изпозапуши радиаторчето на парното
щото представи си тази добавка наистина земе да вдига всичката мръсотия и ти изпозапуши радиаторчето на парното

- hitman0013
- Двигател:
parno написа:промивка да! но не с добавка![]()
най-кофти е когато радиаторът ти е изтънял някъде и с добавката почистиш-после:река река река
аз моята я промих с маркуча 10тина пъти-колко черно излезна малеее
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Верно е !Сега с Голфа нямам проблеми ,обаче с пежото !!!!!!!!!!!Чеинето ми тракаше зимата-няма парно!!!!Термостати ,какво ли не сменях!!!Проблема е запушена система.Изкарах двата маркуча от парното и от чешмата със силна струя и малееее боклуци колкото изкаш!!!!И парното се оправи доло горе,поне не ми тракаше чеинето! 
извинявам се 4е ползвам темата но искам да попитам понеже си купих наскоро колата голф4-99 антифриза не сам го сменял -4ервен е на казан4ето пише G12 но в момента ми намаля и трябва да долея,но се притеснявам дали е наистина G12-дали да си взема едно шише и само да долея ,ами ако е някакав друга марка 4ервен-има ли?или да го сменям ,нали не е хубаво да се смесват.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
sarko написа:не сам го сменял -4ервен е трябва да долея,но се притеснявам дали е наистина G12-дали да ,ами ако?или да го ,нали не е
Аз на твое място бих си го сменил с G12,и без това когато си сменя аз нещо вече ми е спокойно ,
защото знам че съм го сменил.
Или бих си долял с G12 поне за времено ,а скоро ще го сменя целият с нов такъв.
Ии...споко...
- hitman0013
- Двигател:
как така ти намаля?Провери за какво става въпрос в системата ти и тогава сменяй антифриза
- hitman0013
- Двигател:
всички Г12 са на 99% едни и същи.Купи, доливай и сменяй преди началото на следващата зима/нищо чудно тогава и термостат пак да сменяш/.Охладителната система колкото повече я чопкаш и пипаш толкова по-лошо.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G11 само син ли е или има и червен.
Някаква марка да препоръчате за Голф 3 1.8моно.
Някаква марка да препоръчате за Голф 3 1.8моно.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”