Achim Lauritzen написа:Аз зареждам и двете коли повече от две години на Лук ойл и не съм имал проблеми,а от дизела съм много доволен като разход и вървеж.
POLO PAVLETI написа:Сипах на Лука на Аерогарата... но пък много арни каки работят там
maxpayne написа:
neon написа:Изчетох всички мнения до момента и отново установих старата истина: "Всеки е доволен от нещо/някой, докато не му е.е майката!"
Тоест- може да си сипвал цял живот на ЛукОйл, ама като ти натресат един път вода в бензина/дизела повече няма да стъпиш.
По този повод мога да кажа следното- правил съм си експерименти и съм сипвал на всички вериги бензиностанции нафта и бензин (имам и дизелов и бензинов автомобил). Каквото и да ми пишете тука, колкото и да плюете определена верига или да хвалите друга докато сам не установя нещо не се връзвам на мнения. Стигнал съм до следния извод:SHELL V-POWER!!!!!!!Едната кола я карам с V-Power, другата с V-Power Racing, третата- с V-Power Diesel!
![]()
Това е горивото. Кой, каквото ще да ми говори- няма за момента по-добро на пазара тука. Цената не коментирам.
Миналата седмица реших да пробвам нафтата на Ромпетрол-четох по форумите че идвала от Румъния директно, била Евро185, много добра... Еми не знам каква е, но колата не върви така както с Шел!
Пробвал съм Еко, Петрол, ЛукОил.... Същата работа!
Така че- докато не го изям ще карам само с Shell V-Power!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта