НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
beky1
Автомобил: VOLVO V70
Двигател: B5202S.

Re: НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Мнениеот beky1 » Вто 19 яну 2010 23:06

колеги,и до нас има лук оил и са големи мошенници,имам приятел които работеше там и ми е разправял едни неща просто не е за описване примерно кои колко вода слага в дизела кои какво праи с бензина а другия с газта.лично моита случка е следната, може ли да ми обясни някои как се сипват 23л.газ във 20 литрова бутилка при положение че сам сигорен че имам мин.5 литра газ в бутилката.а устроиството в бутилката изключва 80% от капацитета и.стана като логическа задача но това си е така.лошото е че беше късно вечерта, нямаше го управиеля им,че да го карам да реши задачата,на другият ден ядовете ми бяха се изпарили а ине исках да гоня "вятърни мелници" :beat_butt2 :Mr Green Fun :drunk :drinking:

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Вто 19 яну 2010 23:19

Преди 3-4 дена един мн добър мой приятел се оплака от Лукойла , същата случка и с него , аз предимно зареждам от Shell като съм в града , а като ми трябва зареждам от OMV :)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 19 яну 2010 23:48

Колега много гадна случка... дано се разминеш по-леко!

Навсякъде ни дървавят здраво каквото и да си говорим... Предимно зареждам газ на Лук защото не лъжат ТОЛКО колкото ОМВ :banghead: отивам с на един познат колата и газовата му събира около 17-8 литра... но не знаех и тоя зареди 30 литра и това не спира?!?! :screwy След това като почти беше празна бутилката на Лук заредих 15 литра и спря :shock

Газта точно сега зимата им е още по-отвратителна... даваш газ - колата върви назад.
От утре почвам на Еко...

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Сря 20 яну 2010 0:49

В интерес на истината останах доста изненадан. Последните два пъти заредих по малко полото с 98. Не открих никаква разлика, не тресе. Лукойл до Метро. Онзи измисления на волов до VW там не бих рискувал.

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Сря 20 яну 2010 1:39

znaiznai,преди 2 години карах бензинова кола и ми се наложи няколко пъти да зареждам от там и всеки път палех на 3 цилиндъра,смених лукойла и се оправи колата от тогава само премиум и зимата алпин.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 20 яну 2010 8:10

Сипвал съм милион пъти на Лук ойл, преди време нафта сега само бензин. Имал съм проблеми с горивата им , а конкретно преди месец имах много странен проблем. Сипах на Лука на Аерогарата, бях забравил че тази бензиностанция винаги я пропускам въпреки че е до нас. Налях 30 литра 95Н и на другата сутрин колата не държи грам обороти, махаш си крака от гаста и направо гасне :banghead: 100% съм сигурен че е от горивото , издухаха го за два три дена и след това с друг бензин няма грижи.
Подкрепям мнението че Лукойл са педали mhihi mhihi но пък много арни каки работят там :kissy: че даже едно време тъпчех една на въпросния Лук :banana на нощните смени :P

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 20 яну 2010 8:32

От както преди 2г.ми сипаха всичко друго но не и бензин,там вече твърдо НЕ,зареждам само на Еко и съм адски доволен,разхода е по-добре и от перфектен-градско 10-11л. газ,така че те з боклуци Лукойл несакам и да ги видим :evil: :evil:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 20 яну 2010 9:15

Achim Lauritzen написа:Аз зареждам и двете коли повече от две години на Лук ойл и не съм имал проблеми,а от дизела съм много доволен като разход и вървеж.

:да:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Сря 20 яну 2010 10:44

Аз години зареждах на Лук Ойл, но значение има на кои бензиностанции от веригата им, зареждаш! Вече НЕ! Сега зареждам само и единствено на РОМПЕТРОЛ :)!!!

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Сря 20 яну 2010 11:03

EKO му е майката, един комшия работи в дистрибуторна фирма и каза че на ЕКО горивата ги карат от Гърция. Аз съм супер Доволен!!!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 20 яну 2010 11:32

Аз съм зареждал десетина пъти в лукойл и не е имало някакъв проблем особен, предполагам зависи от коя точно бензиностанция зареждаш. Но вече само на ромпетрол сипвам и съвсем пък никакви проблеми не е имало, да видим само кога ще почнат да хитреят и те.

POLO PAVLETI написа:Сипах на Лука на Аерогарата... но пък много арни каки работят там :kissy:

Това на лукойл до разклона за аерогарата ли? Де ги пък видя тия арни каки :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 20 яну 2010 11:55

Изчетох всички мнения до момента и отново установих старата истина: "Всеки е доволен от нещо/някой, докато не му е.е майката!"
Тоест- може да си сипвал цял живот на ЛукОйл, ама като ти натресат един път вода в бензина/дизела повече няма да стъпиш.
По този повод мога да кажа следното- правил съм си експерименти и съм сипвал на всички вериги бензиностанции нафта и бензин (имам и дизелов и бензинов автомобил). Каквото и да ми пишете тука, колкото и да плюете определена верига или да хвалите друга докато сам не установя нещо не се връзвам на мнения. Стигнал съм до следния извод:SHELL V-POWER!!!!!!! :bowdown Едната кола я карам с V-Power, другата с V-Power Racing, третата- с V-Power Diesel! :bowdown :bowdown Това е горивото. Кой, каквото ще да ми говори- няма за момента по-добро на пазара тука. Цената не коментирам.
Миналата седмица реших да пробвам нафтата на Ромпетрол-четох по форумите че идвала от Румъния директно, била Евро185, много добра... Еми не знам каква е, но колата не върви така както с Шел!
Пробвал съм Еко, Петрол, ЛукОил.... Същата работа!
Така че- докато не го изям ще карам само с Shell V-Power!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 20 яну 2010 12:01

maxpayne написа:

Това на лукойл до разклона за аерогарата ли? Де ги пък видя тия арни каки :roll:[/quote]
Става въпрос за Лукойла на Аерогарата бул.Брюксел , щото има и един в Дружба който е близо до разклона за Летището.
А за каките ,не си ме разбрал... не говоря за сега , а за преди 5 години :да:

Потребителски аватар
pavlingm
Автомобил: VW Golf
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот pavlingm » Сря 20 яну 2010 12:05

Аз зареждам само с нафта от Лукойл, ама от един приятел, имат транспортна фирма и колонка и нямам проблеми засега. Дизелът им е добър.

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Сря 20 яну 2010 12:21

neon написа:Изчетох всички мнения до момента и отново установих старата истина: "Всеки е доволен от нещо/някой, докато не му е.е майката!"
Тоест- може да си сипвал цял живот на ЛукОйл, ама като ти натресат един път вода в бензина/дизела повече няма да стъпиш.
По този повод мога да кажа следното- правил съм си експерименти и съм сипвал на всички вериги бензиностанции нафта и бензин (имам и дизелов и бензинов автомобил). Каквото и да ми пишете тука, колкото и да плюете определена верига или да хвалите друга докато сам не установя нещо не се връзвам на мнения. Стигнал съм до следния извод:SHELL V-POWER!!!!!!! :bowdown Едната кола я карам с V-Power, другата с V-Power Racing, третата- с V-Power Diesel! :bowdown :bowdown Това е горивото. Кой, каквото ще да ми говори- няма за момента по-добро на пазара тука. Цената не коментирам.
Миналата седмица реших да пробвам нафтата на Ромпетрол-четох по форумите че идвала от Румъния директно, била Евро185, много добра... Еми не знам каква е, но колата не върви така както с Шел!
Пробвал съм Еко, Петрол, ЛукОил.... Същата работа!
Така че- докато не го изям ще карам само с Shell V-Power!

Точно така колега, аз също съм за Шел, както по горе споменах от 10 години зареждам, бензин и газ и никога не съм го ял, дано така да е за напред. Прави впечатление суровия 100 октанов бензин, че мирише на съвсем друго, отколкото обикновения бензин.Че и като изгори, пак е различна миризмата. За вървенето няма да коментирам :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”