Iveliks написа:При мен форсирането е само за момент и стига около 2500 оборота и след това отива на 900 и не мърда но колата не върви и е на сервизен режим .
На сервиз не я ли закара ?
Iveliks написа:При мен форсирането е само за момент и стига около 2500 оборота и след това отива на 900 и не мърда но колата не върви и е на сервизен режим .
EXPLOSIVE написа:Iveliks написа:Карам пасат В5 110 коня 1,9 TDI 1997г.Сутринта като я запалих се изфорсира .....
До колко оборота се изфорсирва и задържат ли се така оборотите, или е само за момент ? Защото и при мен се получава така сутрин като запаля - двигателят се изрязва до към 1200 - 1300 оборота и след това заспива на 900, но аз си го обяснявам с това, че пали само с 1 подгревна свещ.Проблемът с мощността го няма при мен.
korado80 написа:и мойта почна да прави така и то след като сменях глава става въпрос за пасат 110 афн преди ми беше крива главата сутрин при около минус 14 подгряват свещите въртя ключа пали леко изфорсирване до около 1000 оборота и веднага умира на 850 оборота сега паля стига до 1100 почва да тресе пуше мирише гадно и след около 5 минути се оправя
EXPLOSIVE написа:http://www.youtube.com/watch?v=JDUmB1Kl4Uo за това става дума като казвам форсиране ... това е тази сутрин, колата е в гаража, температурата е около 0-та ... по същия начин запали и когато се прибирах от работа към 19:00 при температура -7
вчера моята на -7 се форсира по същия начин,това е нормалноEXPLOSIVE написа:http://www.youtube.com/watch?v=JDUmB1Kl4Uo за това става дума като казвам форсиране ... това е тази сутрин, колата е в гаража, температурата е около 0-та ... по същия начин запали и когато се прибирах от работа към 19:00 при температура -7
Zinoto написа:Нормално е за дизел с електронно управление, гледах и клипчето за тая температура е повече от добре. При повечето се случва при температури по-ниски от 2-3 градуса да мени обороти няколко секунди след като запали. При изрядни свещи и хубава нафта ако мени оброти или угасне или не успее да запали от първото въртене иска регулировка на помпата.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта