Кабели и свещи Champion

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кабели и свещи Champion

Мнениеот GOLF_GT » Сря 26 апр 2006 22:08

Колеги изкажете мнение за тази марка запалителни кабели и свещи Champion.Добри ли са,някой използвал ли ги е и доволен ли е,защото мисля да си сложа на голфа такива кабели,а модела го пише на аватара ми.Благодаря на отзовалите се предварително.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кабели и свещи Champion

Мнениеот tyo » Сря 26 апр 2006 22:13

GOLF_GT написа:Колеги изкажете мнение за тази марка запалителни кабели и свещи Champion.Добри ли са,някой използвал ли ги е и доволен ли е,защото мисля да си сложа на голфа такива кабели,а модела го пише на аватара ми.Благодаря на отзовалите се предварително.

Колега ако запалителните кабели и свещи за които говориш са оргинален Champion, няма нужда да се съмняваш в качеството. Лошото е, че много трудно се различават оргинал от менте :?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 26 апр 2006 22:18

да "перфектни" са !
на 50 000км. още от кутията.

истински на българския пазар няма да намериш.

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Сря 26 апр 2006 23:02

Добре де кажете как се познават ментетата и истинските,не може да няма някакъв признак който трябва да гледам когато ги купувам? :roll: :roll: Предстои ми спешна смяна на моите кабели на голфа,тези които сега са на колата са БЕРУ,но за момента не мога да отделя 130 кинта за такива,поне в 5-6 магазина ми обадиха такива пари за БЕРУ и за това търся по ефтини алтернативи...............дайте някви предложения и идеи,МЕРСИ???

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 27 апр 2006 0:56

На мен едно момче тука от форума ми предлагаше да взема свещи Магнети Марели с по 4 електрода за по 6 лева и кабели незнам какви и капачка и палец и всичко ще ми струва 60 кинта. Ся нямах пари, обаче другия месец ще ходя да сменям сигурно. Но в същото време хора казват, че магнети марели за тея пари се правят в турция и са абсолютни ментаци. не знам и аз на кого да вярвам.В крайна сметка ако вършат една и съща работа, мисля, че не си сртрува да се дават 60-70 лева само за 4 свещи, закупени от Юнитрейд... :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 27 апр 2006 7:02

Имах свещи NGK BUR6ET в колата ама бяха станали триъгълни .... после ги смених с BOSCH от по 6 лева бройката ..... те за парите си бяха добри и работеха, но колата беше по мудна, мислеше повече та отидох си в Юнитрейда взех си оригиналдъ BUR6ET и колата литна.... свещите са много важни ...аз не бих правил компромиси.....

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 27 апр 2006 7:32

Аз съм с кабели Шампион и съм доволен.Един познат дето има сервиз ми ги продаде и бяха скъпи - някъде около 37 или 47 лв. (поне за мене са скъпи де). Май са силиконови защото са много гъвкави.
Забравих да кажа че този моя познат със сигурност ми е направил отстъпка.

Последна промяна от ANNIHILATOR на Чет 27 апр 2006 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
feb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feb » Чет 27 апр 2006 7:39

GOLF_GT написа:Добре де кажете как се познават ментетата и истинските,не може да няма някакъв признак който трябва да гледам когато ги купувам? :roll: :roll: Предстои ми спешна смяна на моите кабели на голфа,тези които сега са на колата са БЕРУ,но за момента не мога да отделя 130 кинта за такива,поне в 5-6 магазина ми обадиха такива пари за БЕРУ и за това търся по ефтини алтернативи...............дайте някви предложения и идеи,МЕРСИ???

Г2-то ми беше с Bremi.
Сложих пак такива. Около 50-60 лева ми се върза комплекта.
За твоята не би трябвало да е много по-различно.

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Чет 27 апр 2006 9:10

:arrow:

jerrry
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jerrry » Чет 27 апр 2006 10:19

Моите свещи са Шампион-4 бр. за 28 лв-разбира се са ментаци :lol: Принципно съм доволен-колата върви добре,но на 30 000 км.вече са доста износени.Качествените свещи би трябвало да издържат поне 50-60 000 км.и дори над 100 000.Добре е да вземеш нещо по-истинско,макар и по-скъпо.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 27 апр 2006 11:15

Значи мойте, с които съм сега, трябва да са били оригинални, щото от две години са триъгълни, не съм ги пипал откакто взехме колата (преди 3 години) и все още пали от раз и нямам никакви ядове, освен, че понякога прекъсва от време на време, но това е от бензина. Но аз все пак искам да ги сменя вече, щот си им е време мисля...

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 27 апр 2006 12:40

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 27 апр 2006 17:21

Аз смених старите Беру със силиконови Шампион, около 60 лева беше комплекта и засега съм доволен. Усетих разлика в ниските обороти веднага след смяната, явно старите са били за боклука.

Купих ги от "Тех-ко", момчето което работи в местният им магазин ми е приятел и ми гарантира за качеството им. Засега са ОК.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 28 апр 2006 6:59

колега, препоръчват ти да намериш някакви кабели, които пасват за твоята от руска машина. по-добре е да караш с най-кофти направените кабели в завод отколкото с най-добре направените при бай пешо. не е ли така? а кабели за лада никой не си играе да им прави аналози. колата ми е фиат и онзи ден си сложих кабели от лада самара. просто трябва да намериш такива които да паснат и те уверявам, че няма да съжаляваш. да не говорим за цената им от 12 кинта- силиконови комплект. нямам никакви проблеми досега

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пет 28 апр 2006 19:31

musura написа:Аз смених старите Беру със силиконови Шампион, около 60 лева беше комплекта и засега съм доволен. Усетих разлика в ниските обороти веднага след смяната, явно старите са били за боклука.Купих ги от "Тех-ко", момчето което работи в местният им магазин ми е приятел и ми гарантира за качеството им. Засега са ОК.
Тех-ко не са въобще вносители на Шампион. Такива са Руди96 и Сенакс. :wink:Това разбира се въобще не значи, че твоите са менте - напротив може би са съвсем истински и получени при междуфирмен обмен. Например Ауто+ също си зарежда магазините от Руди96 :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”