Кабели и свещи Champion
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кабели и свещи Champion
Колеги изкажете мнение за тази марка запалителни кабели и свещи Champion.Добри ли са,някой използвал ли ги е и доволен ли е,защото мисля да си сложа на голфа такива кабели,а модела го пише на аватара ми.Благодаря на отзовалите се предварително.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кабели и свещи Champion
GOLF_GT написа:Колеги изкажете мнение за тази марка запалителни кабели и свещи Champion.Добри ли са,някой използвал ли ги е и доволен ли е,защото мисля да си сложа на голфа такива кабели,а модела го пише на аватара ми.Благодаря на отзовалите се предварително.
Колега ако запалителните кабели и свещи за които говориш са оргинален Champion, няма нужда да се съмняваш в качеството. Лошото е, че много трудно се различават оргинал от менте

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де кажете как се познават ментетата и истинските,не може да няма някакъв признак който трябва да гледам когато ги купувам?
Предстои ми спешна смяна на моите кабели на голфа,тези които сега са на колата са БЕРУ,но за момента не мога да отделя 130 кинта за такива,поне в 5-6 магазина ми обадиха такива пари за БЕРУ и за това търся по ефтини алтернативи...............дайте някви предложения и идеи,МЕРСИ???

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
На мен едно момче тука от форума ми предлагаше да взема свещи Магнети Марели с по 4 електрода за по 6 лева и кабели незнам какви и капачка и палец и всичко ще ми струва 60 кинта. Ся нямах пари, обаче другия месец ще ходя да сменям сигурно. Но в същото време хора казват, че магнети марели за тея пари се правят в турция и са абсолютни ментаци. не знам и аз на кого да вярвам.В крайна сметка ако вършат една и съща работа, мисля, че не си сртрува да се дават 60-70 лева само за 4 свещи, закупени от Юнитрейд... 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах свещи NGK BUR6ET в колата ама бяха станали триъгълни .... после ги смених с BOSCH от по 6 лева бройката ..... те за парите си бяха добри и работеха, но колата беше по мудна, мислеше повече та отидох си в Юнитрейда взех си оригиналдъ BUR6ET и колата литна.... свещите са много важни ...аз не бих правил компромиси.....
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с кабели Шампион и съм доволен.Един познат дето има сервиз ми ги продаде и бяха скъпи - някъде около 37 или 47 лв. (поне за мене са скъпи де). Май са силиконови защото са много гъвкави.
Забравих да кажа че този моя познат със сигурност ми е направил отстъпка.
Забравих да кажа че този моя познат със сигурност ми е направил отстъпка.
Последна промяна от ANNIHILATOR на Чет 27 апр 2006 19:41, променено общо 1 път.
GOLF_GT написа:Добре де кажете как се познават ментетата и истинските,не може да няма някакъв признак който трябва да гледам когато ги купувам?![]()
Предстои ми спешна смяна на моите кабели на голфа,тези които сега са на колата са БЕРУ,но за момента не мога да отделя 130 кинта за такива,поне в 5-6 магазина ми обадиха такива пари за БЕРУ и за това търся по ефтини алтернативи...............дайте някви предложения и идеи,МЕРСИ???
Г2-то ми беше с Bremi.
Сложих пак такива. Около 50-60 лева ми се върза комплекта.
За твоята не би трябвало да е много по-различно.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи мойте, с които съм сега, трябва да са били оригинални, щото от две години са триъгълни, не съм ги пипал откакто взехме колата (преди 3 години) и все още пали от раз и нямам никакви ядове, освен, че понякога прекъсва от време на време, но това е от бензина. Но аз все пак искам да ги сменя вече, щот си им е време мисля...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:06, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Аз смених старите Беру със силиконови Шампион, около 60 лева беше комплекта и засега съм доволен. Усетих разлика в ниските обороти веднага след смяната, явно старите са били за боклука.
Купих ги от "Тех-ко", момчето което работи в местният им магазин ми е приятел и ми гарантира за качеството им. Засега са ОК.
Купих ги от "Тех-ко", момчето което работи в местният им магазин ми е приятел и ми гарантира за качеството им. Засега са ОК.
колега, препоръчват ти да намериш някакви кабели, които пасват за твоята от руска машина. по-добре е да караш с най-кофти направените кабели в завод отколкото с най-добре направените при бай пешо. не е ли така? а кабели за лада никой не си играе да им прави аналози. колата ми е фиат и онзи ден си сложих кабели от лада самара. просто трябва да намериш такива които да паснат и те уверявам, че няма да съжаляваш. да не говорим за цената им от 12 кинта- силиконови комплект. нямам никакви проблеми досега
Тех-ко не са въобще вносители на Шампион. Такива са Руди96 и Сенакс.musura написа:Аз смених старите Беру със силиконови Шампион, около 60 лева беше комплекта и засега съм доволен. Усетих разлика в ниските обороти веднага след смяната, явно старите са били за боклука.Купих ги от "Тех-ко", момчето което работи в местният им магазин ми е приятел и ми гарантира за качеството им. Засега са ОК.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”