Скърцане на корите
- 
				brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Скърцане на корите
Проблема се усилва с остаряването на колата. Значи поскърцват ми корите на някои места. Търсих и намерих само някакви постни обяснения за вариант с тепих. Та отварям тази тема да споделите дали някои от вас се е справял с този проблем и как.

- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
ми виж по магазините в които продават ремъци, филтри , крушки за автомобили. все някъде трябва да има щипки.аз си намерих сравнително лесно - в първия магазин в който влязох, но не ме питаи колко пари дадох защото вече непомня. не мисли че са някаква баснословна сума - май бяха стотинки за щипка   успех в търсенето.ако искаш да мина утре през магазина и да видя каква им беше цената  ?
 успех в търсенето.ако искаш да мина утре през магазина и да видя каква им беше цената  ?

успех в търсенето.ако искаш да мина утре през магазина и да видя каква им беше цената  ?
 успех в търсенето.ако искаш да мина утре през магазина и да видя каква им беше цената  ?- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
http://emk-33.com/viewtopic.php?t=1007 ------->eй ти щипки квито искаш за Фау Ве.успех.

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи проблема със скърцането и при мен е на ниво  .Но имам чувството че не скърца тапицерията на вратите а нещо вътре в самите врати,може би механизма за ел стъклата или ключалките,поне така си мисля.Възможно ли е да скърца от това???И най странното е че през зимата и когато времето навън е влажно не СКЪРЦА а когато е сухо и топло започва яко да скърца та се не трае.
 .Но имам чувството че не скърца тапицерията на вратите а нещо вътре в самите врати,може би механизма за ел стъклата или ключалките,поне така си мисля.Възможно ли е да скърца от това???И най странното е че през зимата и когато времето навън е влажно не СКЪРЦА а когато е сухо и топло започва яко да скърца та се не трае.  Дайте някви идеи защо се получава така,мерси.
 Дайте някви идеи защо се получава така,мерси.

.Но имам чувството че не скърца тапицерията на вратите а нещо вътре в самите врати,може би механизма за ел стъклата или ключалките,поне така си мисля.Възможно ли е да скърца от това???И най странното е че през зимата и когато времето навън е влажно не СКЪРЦА а когато е сухо и топло започва яко да скърца та се не трае.
 .Но имам чувството че не скърца тапицерията на вратите а нещо вътре в самите врати,може би механизма за ел стъклата или ключалките,поне така си мисля.Възможно ли е да скърца от това???И най странното е че през зимата и когато времето навън е влажно не СКЪРЦА а когато е сухо и топло започва яко да скърца та се не трае.  Дайте някви идеи защо се получава така,мерси.
 Дайте някви идеи защо се получава така,мерси.- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:при мене тропат пластмасовите лостчета за заключване и отключване на вратите. понеже са с по-малък диаметър от отвора в който се поставени и при движение, особенно на паваж, тракат много неприятно
да тва е една от недомислиците в г3 която ме влудява!и не мога да намеря време да помисля как да я оправя?все отлагам.дайте някви идеи и за тях.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”