Скърцане на корите
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Скърцане на корите
Проблема се усилва с остаряването на колата. Значи поскърцват ми корите на някои места. Търсих и намерих само някакви постни обяснения за вариант с тепих. Та отварям тази тема да споделите дали някои от вас се е справял с този проблем и как.
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
ми виж по магазините в които продават ремъци, филтри , крушки за автомобили. все някъде трябва да има щипки.аз си намерих сравнително лесно - в първия магазин в който влязох, но не ме питаи колко пари дадох защото вече непомня. не мисли че са някаква баснословна сума - май бяха стотинки за щипка
успех в търсенето.ако искаш да мина утре през магазина и да видя каква им беше цената ?

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
http://emk-33.com/viewtopic.php?t=1007 ------->eй ти щипки квито искаш за Фау Ве.успех.
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи проблема със скърцането и при мен е на ниво
.Но имам чувството че не скърца тапицерията на вратите а нещо вътре в самите врати,може би механизма за ел стъклата или ключалките,поне така си мисля.Възможно ли е да скърца от това???И най странното е че през зимата и когато времето навън е влажно не СКЪРЦА а когато е сухо и топло започва яко да скърца та се не трае.
Дайте някви идеи защо се получава така,мерси.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:при мене тропат пластмасовите лостчета за заключване и отключване на вратите. понеже са с по-малък диаметър от отвора в който се поставени и при движение, особенно на паваж, тракат много неприятно
да тва е една от недомислиците в г3 която ме влудява!и не мога да намеря време да помисля как да я оправя?все отлагам.дайте някви идеи и за тях.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”