BETA 5 AUX
- lisizata
- Автомобил: PASSAT TDI
- Двигател: ATJ
Re: BETA 5 AUX
колега аз имам gamma и аз изкам да свържа някакво у-во примерно телефон ако се справиш някак ще съм благодарен да споделиш какво си направил и колко ти е излезнало

Зна4и разбрах 4е може да се изкарат пинове от главата на касетофона някои ако знае да сподели как става.А ако не стане 6те се спра на кабела които видях по горе,но искам да опитам по моя на4ин.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От ебей го купих това, за около 20 паунда.
Не е нищо сложно, пъхаш синята букса на мястото на чейнджъра, жаковете в самия "адаптер" и aux-a в устройството.
Но.... има от време на време някакъв дразнещ звук който не знам от къде идва. Може да е от самото радио, може да е "адаптера" а може и самия кабел да не е хубав( не е оригиналния с който го купих).
Не е нищо сложно, пъхаш синята букса на мястото на чейнджъра, жаковете в самия "адаптер" и aux-a в устройството.
Но.... има от време на време някакъв дразнещ звук който не знам от къде идва. Може да е от самото радио, може да е "адаптера" а може и самия кабел да не е хубав( не е оригиналния с който го купих).
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе колега сега се сетих че продават едни касетки с букса накрая . Пъхаш касетата , а буксата която излиза от касетата я вкарваш в мп3 плейера и си слушаш 
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Peteff написа:Абе колега сега се сетих че продават едни касетки с букса накрая . Пъхаш касетата , а буксата която излиза от касетата я вкарваш в мп3 плейера и си слушаш
адаптерна касетка
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Между другото аз мислех, че качеството на звука е незадоволително при тези касети, но го пробвах в на един познат колата и останах доста приятно изненадан.
А и май е по евтиния вариант от колкото тези аукс адаптери, които след време почват да издават странни звуци(като при мен)
А и май е по евтиния вариант от колкото тези аукс адаптери, които след време почват да издават странни звуци(като при мен)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”