Дизел + отработено олио?????
Re: Дизел + отработено олио?????
Едно време като лапе, докато карах двутактово моторче и ми свършеше маслото, и слагах олио. Когато прекалявах с количеството, зад мен миришеше на прясно пържени мекици. Тук тоя ефект има ли го, имате ли наблюдения?
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
joromnt написа:Едно време като лапе, докато карах двутактово моторче и ми свършеше маслото, и слагах олио. Когато прекалявах с количеството, зад мен миришеше на прясно пържени мекици. Тук тоя ефект има ли го, имате ли наблюдения?
Да определено го има този ефект и сигурно ще събираш кварталните кучето зад теб, но това да е проблема.
- stiviboy73
- Автомобил:
- Двигател:
Брат ми си кара шкодата 1.9D 98г с отработено олио в съотношение 20% олио 80% нафта вече осем месеца и няма никакви ядове.
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
знаете ли какъв ще е най-положителния ефект, ако повече коли тръгнат със старо олио - по ресторантите ще започнат на си сменят олиото във фритюрниците... щото сега само доливат 

- intatto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък карам със свинска мас още по евтино ми идва
- TDIIDT
- Автомобил:
- Двигател:
Братовчед ми е шофьор на един Транспортер Т4 дизелов към един ресторант ,там олитото не се хвърля а се сипва в транспортера
Съотношението е едно към гьотере и машината не спира всеки ден .
От как настъпила кризата шефа на ресторанта почнал да налива олио и на личното си Ауди А6 ТДИ
Братчеда разправя лятото и един варел трансформаторно масло претикал с нафтата .

Съотношението е едно към гьотере и машината не спира всеки ден .
От как настъпила кризата шефа на ресторанта почнал да налива олио и на личното си Ауди А6 ТДИ

Братчеда разправя лятото и един варел трансформаторно масло претикал с нафтата .
То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...
Абе тук се заформи ´´Хумор,сатира и забава´´.
Някой не си ли е пикал в резервоара,да каже върви ли повече,не върви ли

Някой не си ли е пикал в резервоара,да каже върви ли повече,не върви ли

-
- Автомобил:
- Двигател:
dr.76 написа:То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...
колега и да се похвалят 4е карат на вода пак не е без пари 4е водомера пак от4ита трябва от ком6иите да си лие 4е да е без пари.

gogovaseev написа:dr.76 написа:То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...
колега и да се похвалят 4е карат на вода пак не е без пари 4е водомера пак от4ита трябва от ком6иите да си лие 4е да е без пари.

- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
няма да е лошо и на кореселин или домашна ракия
мисля че ще върви яко и бензинките няма да откажат
мисля че ще върви яко и бензинките няма да откажат
Е сега трябва да се обърнем към Ути за помощ.кое е по добро?Калиакра или Рапас...
а да сте чували че ако добавим бучка краве масло към маслото на колата направо пили гуми на место..и присветква на М5'ците на магистралата...

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
В интерес на истината познавам няколко човека дето караха с Трансформаторно масло и не са имали никакви проблеми 

- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
броблема на това масло е че ако не си го завлачил от някаде то си е доста скъпичко
и не върви да си го купуваш
и не върви да си го купуваш
-
- Автомобил:
- Двигател:
dr.76 написа:Е сега трябва да се обърнем към Ути за помощ.кое е по добро?Калиакра или Рапас...а да сте чували че ако добавим бучка краве масло към маслото на колата направо пили гуми на место..и присветква на М5'ците на магистралата...
не само на м5 колега може и на някои самолет да присветка да си направат една гонка.да има много хора и аз имам приятели вав бг дето слагат олио вав нафтата но на коли от 90г 4е и по стари,а на едно тди дето си го купил една 6апка пари да прави6 някакви такива изгазици ми се струва малко кофти.то ако е било така немците са 6тели да го измислят преди нас.ама ние все сме разбира4и и за това е така.то ако си кара6 колата нормално пак си е достата4но икономи4на и няма смисал да мисли6 глупости за да спести6 някакви стотинки,и после да даде6 стотици за ремонти.това си е ли4но мое мнение колеги,и не споря сас никои и не искам никои да се обижда.

Върни се в “Дизелови агрегати”