Дизел + отработено олио?????

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Дизел + отработено олио?????

Мнениеот joromnt » Съб 23 яну 2010 14:42

Едно време като лапе, докато карах двутактово моторче и ми свършеше маслото, и слагах олио. Когато прекалявах с количеството, зад мен миришеше на прясно пържени мекици. Тук тоя ефект има ли го, имате ли наблюдения?

milenski_77
Автомобил: Passat B7 variant
Двигател: CFFB

Мнениеот milenski_77 » Съб 23 яну 2010 14:44

joromnt написа:Едно време като лапе, докато карах двутактово моторче и ми свършеше маслото, и слагах олио. Когато прекалявах с количеството, зад мен миришеше на прясно пържени мекици. Тук тоя ефект има ли го, имате ли наблюдения?

Да определено го има този ефект и сигурно ще събираш кварталните кучето зад теб, но това да е проблема.

Потребителски аватар
stiviboy73
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stiviboy73 » Съб 23 яну 2010 20:19

Брат ми си кара шкодата 1.9D 98г с отработено олио в съотношение 20% олио 80% нафта вече осем месеца и няма никакви ядове.

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Нед 24 яну 2010 17:40

знаете ли какъв ще е най-положителния ефект, ако повече коли тръгнат със старо олио - по ресторантите ще започнат на си сменят олиото във фритюрниците... щото сега само доливат :beat_butt2

Потребителски аватар
intatto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот intatto » Нед 24 яну 2010 19:44

аз пък карам със свинска мас още по евтино ми идва

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Нед 24 яну 2010 20:08

Братовчед ми е шофьор на един Транспортер Т4 дизелов към един ресторант ,там олитото не се хвърля а се сипва в транспортера :)
Съотношението е едно към гьотере и машината не спира всеки ден .
От как настъпила кризата шефа на ресторанта почнал да налива олио и на личното си Ауди А6 ТДИ :mrgreen:
Братчеда разправя лятото и един варел трансформаторно масло претикал с нафтата .

Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dr.76 » Нед 24 яну 2010 22:09

То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Нед 24 яну 2010 22:23

Абе тук се заформи ´´Хумор,сатира и забава´´.
Някой не си ли е пикал в резервоара,да каже върви ли повече,не върви ли :sly :sly

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Нед 24 яну 2010 22:29

dr.76 написа:То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...

колега и да се похвалят 4е карат на вода пак не е без пари 4е водомера пак от4ита трябва от ком6иите да си лие 4е да е без пари. :063:

Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dr.76 » Нед 24 яну 2010 22:33

gogovaseev написа:
dr.76 написа:То май как е тръгнало,някой може да се похвали че кара 100% само на вода...така май е наи евтино...и няма нужда да се филтрира...не мога да си представя някой да кара Ауди А6 и да нема пари на му сипе нафта кат' хората...иначе си е хубаво да си "баровец"с жълти стинки...

колега и да се похвалят 4е карат на вода пак не е без пари 4е водомера пак от4ита трябва от ком6иите да си лие 4е да е без пари. :063:

:applause: ...мани...горките TDI'та....

Потребителски аватар
titanium69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titanium69 » Нед 24 яну 2010 22:50

няма да е лошо и на кореселин или домашна ракия
мисля че ще върви яко и бензинките няма да откажат

Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dr.76 » Пон 25 яну 2010 0:23

Е сега трябва да се обърнем към Ути за помощ.кое е по добро?Калиакра или Рапас... :Mr Green Fun а да сте чували че ако добавим бучка краве масло към маслото на колата направо пили гуми на место..и присветква на М5'ците на магистралата...

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пон 25 яну 2010 0:34

В интерес на истината познавам няколко човека дето караха с Трансформаторно масло и не са имали никакви проблеми :!:

Потребителски аватар
titanium69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titanium69 » Пон 25 яну 2010 0:36

броблема на това масло е че ако не си го завлачил от някаде то си е доста скъпичко
и не върви да си го купуваш

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Пон 25 яну 2010 6:41

dr.76 написа:Е сега трябва да се обърнем към Ути за помощ.кое е по добро?Калиакра или Рапас... :Mr Green Fun а да сте чували че ако добавим бучка краве масло към маслото на колата направо пили гуми на место..и присветква на М5'ците на магистралата...

не само на м5 колега може и на някои самолет да присветка да си направат една гонка.да има много хора и аз имам приятели вав бг дето слагат олио вав нафтата но на коли от 90г 4е и по стари,а на едно тди дето си го купил една 6апка пари да прави6 някакви такива изгазици ми се струва малко кофти.то ако е било така немците са 6тели да го измислят преди нас.ама ние все сме разбира4и и за това е така.то ако си кара6 колата нормално пак си е достата4но икономи4на и няма смисал да мисли6 глупости за да спести6 някакви стотинки,и после да даде6 стотици за ремонти.това си е ли4но мое мнение колеги,и не споря сас никои и не искам никои да се обижда. :beer

Върни се в “Дизелови агрегати”