Странен теч на масло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Странен теч на масло

Мнениеот produxan » Вто 26 яну 2010 14:14

Мотора е АСВ днес слизам да давам ток на съседа и гледам под колата масло колко то 10 лв на монета от старите гледам озадачен :?: навеждам се и гледам че тече от една черна котийка или нещо такова в него влизат два маркуче някой отидох да си свърша 1 работа и след това като уставих колата проблема го нямаше .... направо съм в тъча колеги имате ли идея от къде може да се получи тази аномалия ... и какво е тази черна котия .. :( Мерси предварително и поздрави :beer

Golfer26
Автомобил:
Двигател:

Re: Странен теч на масло

Мнениеот Golfer26 » Вто 26 яну 2010 14:33

Тая черна кутийка да не е казанчето за хидравликата ... :roll:

zlostar bora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zlostar bora » Вто 26 яну 2010 14:51

сварка, при мен беше по същия начин.черната кутиика дето я виждаш по принцип е бронзова и е алуминиева точно под масления филтър, ако легнеш под колата и погледнеш отдолу има болт за 32 камбанка при мен трябжаше само да се стегне ако не го отвърташ има гумен пръстен сменяс и зглобяваш а маркучите не ги сваляй пални са с антифриз тожа нещо охлажда маслото :да:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Вто 26 яну 2010 15:57

zlostar bora написа:сварка, при мен беше по същия начин.черната кутиика дето я виждаш по принцип е бронзова и е алуминиева точно под масления филтър, ако легнеш под колата и погледнеш отдолу има болт за 32 камбанка при мен трябжаше само да се стегне ако не го отвърташ има гумен пръстен сменяс и зглобяваш а маркучите не ги сваляй пални са с антифриз тожа нещо охлажда маслото :да:

Значи само да го стегна така ли :roll: или да купя и уплатнение . И при теб ли го правише от време на време този номер :roll: А може ли някой маркуч на картерните газове да е зъмразнал и да няма на каде да бяга налягането и да избива от там

zlostar bora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zlostar bora » Вто 26 яну 2010 17:19

обикновенно картерните газове избиват през пръчката за маслотоот там няма начин защото маслото минава под налягане от помпата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”