Странен теч на масло
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Странен теч на масло
Мотора е АСВ днес слизам да давам ток на съседа и гледам под колата масло колко то 10 лв на монета от старите гледам озадачен
навеждам се и гледам че тече от една черна котийка или нещо такова в него влизат два маркуче някой отидох да си свърша 1 работа и след това като уставих колата проблема го нямаше .... направо съм в тъча колеги имате ли идея от къде може да се получи тази аномалия ... и какво е тази черна котия ..
Мерси предварително и поздрави 

-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен теч на масло
Тая черна кутийка да не е казанчето за хидравликата ... 
-
zlostar bora
- Автомобил:
- Двигател:
сварка, при мен беше по същия начин.черната кутиика дето я виждаш по принцип е бронзова и е алуминиева точно под масления филтър, ако легнеш под колата и погледнеш отдолу има болт за 32 камбанка при мен трябжаше само да се стегне ако не го отвърташ има гумен пръстен сменяс и зглобяваш а маркучите не ги сваляй пални са с антифриз тожа нещо охлажда маслото 

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
zlostar bora написа:сварка, при мен беше по същия начин.черната кутиика дето я виждаш по принцип е бронзова и е алуминиева точно под масления филтър, ако легнеш под колата и погледнеш отдолу има болт за 32 камбанка при мен трябжаше само да се стегне ако не го отвърташ има гумен пръстен сменяс и зглобяваш а маркучите не ги сваляй пални са с антифриз тожа нещо охлажда маслото
Значи само да го стегна така ли
-
zlostar bora
- Автомобил:
- Двигател:
обикновенно картерните газове избиват през пръчката за маслотоот там няма начин защото маслото минава под налягане от помпата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”