Благодаря предварително.

колата е Г3 95г. АБД (ако има значение)
IceHeart написа:Значи колега, и мойта кола е така, когато я запаля и парното ми е пуснато, мирише на гадно, от течноста за чистачките, но когато не работи парното не мирише на нищо, освен когато изляза от колата, направо около нея не се седи.
Ако ти го прави при загасен двигател, или само на контакт виж някаде да не ти е отверен прозорец или дали имаш филтър на купето той може да е за сменяване!
п.п Заради тази миризма не ползвам пръскалките че сМрадд яка. Повече не слагам течност за чистачки, само чиста водица!
theultimate написа:Гадна течност за чистачки. Миналата зима карах с Мотокс. Тя има аромат на сокче - грам не мирише на спирт. Чистеше чудесно. Тази зима взех някаква максимално евтина от Baumax. Точно както си описал - при пуснато парно като пръсна на стъклото и мирише гадно.
theultimate написа:Мен определено ме е яд че не си взех пак Мотокс. Цената му не е особено скъпа - при нас на газостанцията е 3.50лв литър, като от него забърквах 3 литра готова течност. Сега за една идейка по-евтино мирише зле
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 83 госта