trepa4a74 написа:Здравей те.Моята бабичка(Passat B5 99' 1.9tdi AFN) взе да прекъсва нещо.Усещасе най-вече в ниски обороти и като е оставя да върви без да натискам педала на газ-та,едно притресване и леко подскача,докато не и подам газ.И интересното че лампата не всеки път свети.Свети когато си поиска.Всеки път когато отида в сервиз и неще да свети и не показва грешкиУж специалисти по горивните помпи ми казаха,че някаква плочка трябвало да се смени на г.помпата и щяла да се оправи.Други пък уж е настройваха помпата(пушеше като замаяна,но това било защото и било подадено много гориво и сега трябвала да се изчисти) и беше спряла прекъсва за сромните 5км. само
Вие на какво мнение сте,колеги
napu6en_marmot написа:Колеги и аз имам същия проблем. По време на ход ми мига същата лампа и когато натисна спирачка за момент лампата спира да свети
видя ми се странно и минах на диагностика. Излезе грешка само на стоп машинката. Изчистиха я и моментално излезе пак , та проблема ми е там.
Относно това , че когато светне спира да върви пак е от тази стоп машинка - има някакъв механизъм , който при натискане на спирачката спира притока на гориво към мотора ( някаква икономия ) и всичко пак се ръководи от стоп машинката.
Тоест при евентуална смяна би трябвало всичко да се оправи.
Тези дни ще я смена и ще споделя какъв е ефекта. Надявам се да си помогна и на мен и на Вас![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 18 госта