НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ventci_abf
Автомобил:
Двигател:

Re: НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Мнениеот Ventci_abf » Вто 26 яну 2010 22:57

извода е един всички ни щават и прават пари на наш гръб. кой къде се опари не може да се слагат всички под един знаменател иначе съм доволен от газта на лук и толиво на екото не е лоша ама на няколко пъти са ми сипвали в 37лт. бутилка по 47лт при положение че съм имал в нея и управитела дига рамене за бензина съм доволен от лук-98,еко-100 от омв като го пуснаха в началото да но вече м/у 95 и 100 никаква разлика,газ апсурт, от шел-100 съм доволен но той има изискване доколкото знам да не се меша с друг бенз защото можело да се получи тресене на двигателя, всеки сипва там където е доволен и където го устройва, все пак затова има пазарна икономика и конкуренция

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 27 яну 2010 20:25

Да, поне нафта. Едно автомобилче замръзна при минус 10-15 градуса. Човека постоянно има един топ касови бележки, където е зареждал нафтата от там.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 27 яну 2010 20:33

dobrin написа:Поредното потвърждение за качеството на нафтата в Лукойл - днес сутринта зет ми си пали нормално в гаража в Мартен, излиза и тръгва към Русе. Колата е Citroen Evasion 2.0 HDI, горивото е на Лукойл, бензиностанцията до Парка на Възрожденците, до църквата. И стига до Дунав мост, където угасва. И така няколко пъти, докато не сипва две добавки против замръзване, 60 литра друга нафта с 6 литра бензин. Ово е стандарт - Лукойл! :No

При зареждане на същата бензиностанция се прецака буса ни. Братовчед ми вчера изрева, че нафтовата помпа била прецакана. Показах му темата и вика: "Жалко, след 6 години ще трябва да сменя бензиностанцията".

Потребителски аватар
Garion
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garion » Чет 28 яну 2010 12:34

До колкото забелязвам всички оплакали се от лукойл карат дизели...
Аз сипвам горе-долу 4 резервоара бензин на месец, което прави над 200 литра.. проблем не съм имал до сега.
Казвам го не за да ги хваля - все ми е тая за лукойл, просто това са ми наблюденията.. иначе за дизела не знам, не искам и да знам :)

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 28 яну 2010 12:49

Garion написа:До колкото забелязвам всички оплакали се от лукойл карат дизели...
Аз сипвам горе-долу 4 резервоара бензин на месец, което прави над 200 литра.. проблем не съм имал до сега.
Казвам го не за да ги хваля - все ми е тая за лукойл, просто това са ми наблюденията.. иначе за дизела не знам, не искам и да знам :)

Няма значение какво карат в скоро време и бензина ще развалят и не трябва да ставаме жертви и ние, които още не сме пострадали, аз вчера тръгнах да зареждам газ от ЛукОйл и си викам защо карам на там нали нямаше да зареждам повече от тях,ама си викам айде последен път и след тива минавам на ОМВ :lol:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Чет 28 яну 2010 13:24

Газта им също е под всякаква критика, преди около година сипах около 25 литра от Лукойл (Приморско) колата се държеше нормално първите 50 км после започна да губи обороти да гасне.. :banghead: оказа се втулка на на газ.плочка тяхното мами :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: И никога вече не сам слагал гориво от там.Съветвам и вие да го направите :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 28 яну 2010 13:33

всеки да зарежда от където иска!
мисля темата се изчерпи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”