НЕ зареждайте от LUK Oil !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ventci_abf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: НЕ зареждайте от LUK Oil !!!
извода е един всички ни щават и прават пари на наш гръб. кой къде се опари не може да се слагат всички под един знаменател иначе съм доволен от газта на лук и толиво на екото не е лоша ама на няколко пъти са ми сипвали в 37лт. бутилка по 47лт при положение че съм имал в нея и управитела дига рамене за бензина съм доволен от лук-98,еко-100 от омв като го пуснаха в началото да но вече м/у 95 и 100 никаква разлика,газ апсурт, от шел-100 съм доволен но той има изискване доколкото знам да не се меша с друг бенз защото можело да се получи тресене на двигателя, всеки сипва там където е доволен и където го устройва, все пак затова има пазарна икономика и конкуренция
Да, поне нафта. Едно автомобилче замръзна при минус 10-15 градуса. Човека постоянно има един топ касови бележки, където е зареждал нафтата от там.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrin написа:Поредното потвърждение за качеството на нафтата в Лукойл - днес сутринта зет ми си пали нормално в гаража в Мартен, излиза и тръгва към Русе. Колата е Citroen Evasion 2.0 HDI, горивото е на Лукойл, бензиностанцията до Парка на Възрожденците, до църквата. И стига до Дунав мост, където угасва. И така няколко пъти, докато не сипва две добавки против замръзване, 60 литра друга нафта с 6 литра бензин. Ово е стандарт - Лукойл!
При зареждане на същата бензиностанция се прецака буса ни. Братовчед ми вчера изрева, че нафтовата помпа била прецакана. Показах му темата и вика: "Жалко, след 6 години ще трябва да сменя бензиностанцията".
До колкото забелязвам всички оплакали се от лукойл карат дизели...
Аз сипвам горе-долу 4 резервоара бензин на месец, което прави над 200 литра.. проблем не съм имал до сега.
Казвам го не за да ги хваля - все ми е тая за лукойл, просто това са ми наблюденията.. иначе за дизела не знам, не искам и да знам
Аз сипвам горе-долу 4 резервоара бензин на месец, което прави над 200 литра.. проблем не съм имал до сега.
Казвам го не за да ги хваля - все ми е тая за лукойл, просто това са ми наблюденията.. иначе за дизела не знам, не искам и да знам

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Garion написа:До колкото забелязвам всички оплакали се от лукойл карат дизели...
Няма значение какво карат в скоро време и бензина ще развалят и не трябва да ставаме жертви и ние, които още не сме пострадали, аз вчера тръгнах да зареждам газ от ЛукОйл и си викам защо карам на там нали нямаше да зареждам повече от тях,ама си викам айде последен път и след тива минавам на ОМВ

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Газта им също е под всякаква критика, преди около година сипах около 25 литра от Лукойл (Приморско) колата се държеше нормално първите 50 км после започна да губи обороти да гасне..
оказа се втулка на на газ.плочка тяхното мами
И никога вече не сам слагал гориво от там.Съветвам и вие да го направите

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
всеки да зарежда от където иска!
мисля темата се изчерпи
мисля темата се изчерпи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”