Колега teddy_teddy, недейте така, моля ви!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Колега teddy_teddy, недейте така, моля ви!

Мнениеот LILO&STICH » Чет 28 яну 2010 10:57

и вкрайна сметка на кого написали акт полицаите :roll:

п.п.
грозен,тя май отдавна не е писала,ама да видим крайният резултат,щото ако верно е така,се получава гадничко

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 28 яну 2010 10:57

Bobi_S13 написа:докато не видя и какво ще каже колегата от първа ръка немога да взема страна, а през това време, някой да има микровълнова? Купих си пуканки, но забравих че нямам микровълнова

Е па сложи ги на монитора, той е доста нагорещен :applause:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 28 яну 2010 10:59

Bobi_S13 написа:докато не видя и какво ще каже колегата от първа ръка немога да взема страна, а през това време, някой да има микровълнова? Купих си пуканки, но забравих че нямам микровълнова

Имам...

Имам и 7-8 студени бирички.... :beer

По темата :

Да чуем и другата страна... :deal :talk:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 28 яну 2010 11:04

Аз познавам само един плъ, ма той не пише много отдавна. Жеромееееееееееееееееееееееее яла бе

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Чет 28 яну 2010 11:04

teddy_teddy написа:Такааа...Добро утро първо,второ на всички изразили компетентно мнение-Вие въобще знаете ли кво и как е станало? Не мисля,че съм виновна за некадърното управление на волана от разни канални мишки,които даже не се показват,а дават на друг да им пише темата-мисля,че това е показателно! Другото което е,дадох си телефона на тая мишка,казах му че въпреки от всякъде е виновен ще му дам старата си решетка(даже е без емблема за разлика от неговата),казах му както виждате и ника си-аз не съм се крила,защото знам какво се случи!Хората които ЛИЧНО ме познават знаят как карам и дали това което тоя блатен плъх казва е възможно д допусна АЗ като грешка!
Като има такива неще първо се пита,после се хули скъпи ми мишленца!

Едно църкащо мишленце.. пита .. какво стана ?

idruskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idruskov » Чет 28 яну 2010 11:09

Здравейте колеги,
Нека "да изкажа и мойто положение" :) Аз съм човекът с въпросния Голф 2, в който въпросната колежка се удари.
Първо искам да опиша ситуацията:
Въпросната случка става на кръстовището на ул. "Брадистилов" и бул. "Климент Охридски". Тя кара Сузуки и е втора кола на светофара, а аз съм зад нея. Въпросната госпожица реши, че трябва да паркира до кафето "Лейдис". Даде назад без да погледне и ме удари.
Не дадох назад, за да избегна удара, защото имаше полицейска кола зад мен, която избяга веднага. Реших, че по-добре да ме ударят мен отколкото аз да ги ударя тях.
Първа забележка: На светофари е забранено паркирането! Друго не коментирам.
Втора забележка: На кръстовище движение на заден не е разрешено! Друго не коментирам!
Трета забележка: Полицията дори не спря да погледне какво става.
До тук както и да е. Слизам от колата и въпросната госпожица почва: "искаш да умреш ли? махай се простак.... очиларко... " Пак не желая да коментирам нито възпитанието, нито поведението на госпожицата.
Естествено е, че се изнервих, но аз не обиждам хората. Снимах колата и ситуацията, защото тя тръгна да мести колата, "искала да я паркира". След това и аз отбих в страни и звъннах на КАТ. Даваше заето. Видях, че на колата само калника е леко ударен и боята е паднала, както и решетката е счупена.
През това време въпросната колежка дойде и каза "ти си от форума" и "по добре да не викаш КАТ, ти ще си виновен че не си пазил дистанция, а аз не съм давала назад". Даже и свидетел имала.
Забележка: приятелката ми работи в сградата отсреща и има камера заснела всичко. Записа е у мен. Както и снимките на ситуацията.
Не звънях на КАТ по 2 основни причини: Въпроснаата девойка каза "ама ти си бил от форума". Реших, че да си колегиален със съфорумците е по важно, да не говорим, че имам и каско. Да не говорим колко са ми помагали и на колко хора аз съм помагал.
По тази причина не се обадих на КАТ. Взех за всеки случай телефона на девойчето, защото не знам с кой си имам работа и да не вземе тя да пише оплакване.
Искам да отбележа: Не съм санкциониран за нарушения никога в живота ми, не съм осъждан, а също имам огромен стаж като шофьор както в България, така и в Европа.
Няма да обиждам никого във форума, защото така съм възпитан!!!
А на полицаите: :bowdown :bowdown :bowdown за това плащаме данъци.
Помислих, че колежката ще разбере жеста който направих заради факта, че споделяме обща страст към определената марка автомобили. Сега рабирам, че това не е така...
Не съжалявам за жеста който съм направил, а за това, че не съм разбран.... :bishop

Благодаря!
Иван

P.S. Няма нито снимки, нито видео да поствам, защото не съм съдия или прокурор! Спирам до тук, че трябва и парички да изкарвам.
Извинявам се за допуснати правопсни грешки!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 28 яну 2010 11:14

ами,значи сега чакаме теди да ти оправи возилото mhihi
Нарушенията които е направила,май отнемат книжката за 1-3 години :shock разбира се,ако пуснеш официално в кат,което е добре да направиш още днес :wink:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 28 яну 2010 11:15

Качи снимките и видеото-да видим какво ще каже тогава колежката.... :talk: :012:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 28 яну 2010 11:16

Иване,
до колкото познавам това форумно общество в тази тема ще продължи да се спекулира кой, какво, защо, как, кога и тн.
Моя приятелски съвет е да изрежеш видеото и да го качиш.
Тук имаме и колеги полицаи, адвокати и какви ли не. Лесно ще се анализира ситуацията и ще се разбере кой крив и кой прав :)

Ще е поучително.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 28 яну 2010 11:18

въпросният женски индивид явно има непредсказуем характер, съдейки по други теми във форума:

тук демнострира близки контакти с модераторите...
teddy_teddy написа:Виж аз ако се обада гаранция ще има модул за доооста дълго време :063: Защо ли?

... и гореща кръв...
teddy_teddy написа:добре,минавам само за една туба бензин и една клечка кибрит и идвам!

... и справедлив гняв към санто, понеже спомена, че псувала много :mrgreen:
teddy_teddy написа:Еми да!Не толерирам инфантилно и несериозно държание,камоли от недорасли и неосъзнати мишленца!

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Чет 28 яну 2010 11:19

то е ясно : 1-светофар,2-кръстовище :stumm

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Чет 28 яну 2010 11:20

idruskov написа:..

Имам решетка :) пиши ми да ти я подаря :) От старите е с многото ребра за 2 фара :) ако ти върши работа ;)

п.п.: Абе хора обичайте се ;)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 28 яну 2010 11:20

anndroo написа:то е ясно : 1-светофар,2-кръстовище :stumm

3-паркиране на предните 2 :shock
уникално,а като го знам и кръстовището :stumm :stumm :stumm

idruskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idruskov » Чет 28 яну 2010 11:22

LILO&STICH написа:ами,значи сега чакаме теди да ти оправи возилото mhihi
Нарушенията които е направила,май отнемат книжката за 1-3 години :shock разбира се,ако пуснеш официално в кат,което е добре да направиш още днес :wink:

Съгласно българското законодателство само официално одобрени камери служат като доказателствен материал. А и нямам намерение да се правя на простак и да терикатея за 20 лева. Освен това имам Каско. Хванах си решетката със 5 свински опашки и е пушка. А благодарение на друго хора от форума белия ми лебед е в страхотно техническо състояние иначе, така, че няма от какво почти да се оплаквам.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 28 яну 2010 11:24

От прочетеното разбирам ква е ситуацията. Предполагам че БАН на колежкат вече е факт , най малкото защото такива епитети в този форум не би трябвало да се толерират.
Към колежката ТЕди - внимавай другия път да не попаднеш на по- неразбран човек :!: и се постарай, думичката "мишок" и тн. да не я използваш , щото изглеждаш още по проста от колкото всъщност можеби си. :не:

Върни се в “Пътеводител”