п.п.
грозен,тя май отдавна не е писала,ама да видим крайният резултат,щото ако верно е така,се получава гадничко
Bobi_S13 написа:докато не видя и какво ще каже колегата от първа ръка немога да взема страна, а през това време, някой да има микровълнова? Купих си пуканки, но забравих че нямам микровълнова
Bobi_S13 написа:докато не видя и какво ще каже колегата от първа ръка немога да взема страна, а през това време, някой да има микровълнова? Купих си пуканки, но забравих че нямам микровълнова
teddy_teddy написа:Такааа...Добро утро първо,второ на всички изразили компетентно мнение-Вие въобще знаете ли кво и как е станало? Не мисля,че съм виновна за некадърното управление на волана от разни канални мишки,които даже не се показват,а дават на друг да им пише темата-мисля,че това е показателно! Другото което е,дадох си телефона на тая мишка,казах му че въпреки от всякъде е виновен ще му дам старата си решетка(даже е без емблема за разлика от неговата),казах му както виждате и ника си-аз не съм се крила,защото знам какво се случи!Хората които ЛИЧНО ме познават знаят как карам и дали това което тоя блатен плъх казва е възможно д допусна АЗ като грешка!
Като има такива неще първо се пита,после се хули скъпи ми мишленца!
teddy_teddy написа:Виж аз ако се обада гаранция ще има модул за доооста дълго времеЗащо ли?
teddy_teddy написа:добре,минавам само за една туба бензин и една клечка кибрит и идвам!
teddy_teddy написа:Еми да!Не толерирам инфантилно и несериозно държание,камоли от недорасли и неосъзнати мишленца!
idruskov написа:..
anndroo написа:то е ясно : 1-светофар,2-кръстовище
LILO&STICH написа:ами,значи сега чакаме теди да ти оправи возилото![]()
Нарушенията които е направила,май отнемат книжката за 1-3 годиниразбира се,ако пуснеш официално в кат,което е добре да направиш още днес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта