Ако колата е с ГИ не всички имат авариен режим за палене направо на газ,което за ГИ си е авариен режим! Така че не всички ГИ могат да се палят направо на газ.
Иначе по темата - виж си предпазителите (с едно уредче си мериш дали са здраво а не визуално).
Незнам как си мерил напрежението на помпата ама...не е толкова лесно.Има реле,което се управлява от ЕКУ на колата и ако двигателя не работи няма напрежение на помпата.
За целта - един човек върти на стартер и един мери отзад на помпата.Ако и тогава няма може да са много неща :
-реле за помпата (вижте дали бобините дават искра - релето е и за техното захранване)
-допълнително монтиран имобилайзер,който да реже тока към помпата (днес го ядох така с един голф 3 цял следобяд....)
-липса на сигнал от ЕКУ до релето за помпата....това ми се е случвало на един Голф 3....думнал му транзистора в ЕКУ-то и няма палене....
-скапан датчик на Хол - тогава комп-а не чете,че се върти двигателя и няма импулси към него и не пуска захранване до бобините и до помпата.
Мога да ти дам и схема ако ти потрябва...имам някаква от Аутодата ама ми трябва и кода на двигателя,че те са тамън 3 тези 1.8 Т от тази година на производство.
Мери утре пак и успех!