Относно Спрейовете от Метро.Вършат работа от опит го знам

Преди време угасихме пожара в къщи.Наште живеят на втория етаж и имаха неблагоразумието да държат кохчето под закачалката за дрехи.Една сутрин майка ми изхвърлила пепелника в кохчето

и слезли на долния етаж.Нали се сещате,след около 2 часа

кохчето се пали,на закачалката,понеже беше зима,няколко "найлонови" якета ,дънки и др.такива се запалват.Добре че усетихме навреме

.Още си карах Москвич, та в него имах прахов пожарогасител Български и спрея,него държах м/у врата и шофьорската седалка.В паниката с баща ми тичаме към колата аз инстинктивно отварям багажника и вземам праховия а бащата се сеща за спрея.Познайте какво стана,праховия пожарогасител голям, викам си няма начин да не го загасим "пожара" да ама не. Махам щивта и натискам клапана ..........."няма никой".През това време бащата със спрея се справи със "закачалката",вратата и мокета.Останаха малки пламъчета но тях ги загасихме с вода. Та да си дойдем на думата.Праховия се търкаляше от много години в багажника и изпуснал налягането,иначе сроред мен са надеждни но трябва да се презареждат всяка година.Спрят в този случаи ни спаси от по големи поражения. Затова мисля,че и те вършат работа,в случая оправда многократно цената си "10лв".