Няма намерения да го нагрявам

Ще пробвам със силикон. Ако държи, държи, ако не няма да се ползва.
Winner25 написа:На този електролита не е гел![]()
Няма намерения да го нагрявам![]()
Ще пробвам със силикон. Ако държи, държи, ако не няма да се ползва.
chriss написа:Winner25 написа:Отворих един акумулатор понеже се съмнявах че е намалял електролита. С какво да залепя капака, след като долея дестилирана вода? Силикон ще свърши ли работа?
Необслужваемите - не се налива дестилирана вода ! Вътре електролита е гел и е различен от тоя на обикновените ! Купи си нов, тоя го издай на някой пункт за изкупуване на стари акумулатори.
chriss написа:Winner25 написа:Отворих един акумулатор понеже се съмнявах че е намалял електролита. С какво да залепя капака, след като долея дестилирана вода? Силикон ще свърши ли работа?
Необслужваемите - не се налива дестилирана вода ! Вътре електролита е гел и е различен от тоя на обикновените ! Купи си нов, тоя го издай на някой пункт за изкупуване на стари акумулатори.
rachev написа:Здравеи колега едно време га бях млад акумулаторите ги заливаха с асвалт.
Prodriver написа:Колега защо не пробваш с червения силикон който го дават за гарнитури?Иначе мога да ви кача снимки за "необслужваемите" акумулатори на Монбат колко са необслужваеми и как хич не се долива дестилирана вода в тях.
radi_nrj написа:А когато и плюсови и минусови плочи са оловно-калциеви призводителите спокойно слагат двойни капаци защото такъв акумулатор вода не пипа.
Winner25 написа:Добре ама на този който аз разпечатах му липсваше вода от някои клетки![]()
От какво зависи загубата на вода?
Winner25 написа:Стария ми акумулатор (Монбат) работи 3,5 години и го хвърлих без да има нужда от доливане. Сегашния вече го ползвам над година и пак няма нужда. А и двата са си обикновенни акумулатори с капачки отгоре
radi_nrj написа:...
Prodriver написа:Моя Монбат когато го купувах преди 2 години ми го продадоха за "необслужваем".Добре че,един приятел ме светна колко е небслужваем иначе сега сигурно нов щях да купувам.Както е написал колегата Ljubon под лепенката има капаче което си влиза в дупките.Някой ако проявява интерес мога да снимам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Lupender и 57 госта