passat_rs написа:..... не се форсира повече от 1300 оборотанезнам вече какво да правя налях повече от 1000 лв за ГНП-та и нито едната не става вече ме е страх да пускам обяви за покупка или да купувам от обявите на съфорумници. Наявно пак няма да ми върнат парите вече размазах 2 помпи с чука е сега имам още 2 боклука дайте съвет какво да правя
passat_rs написа:Ами 2 от помпите са пращани в Русе май Ценко се казваше момчето, и отговора му беше че не подлежат на ремонт (почти всичко е клеясало и надрано). от него научих че механично ГНП акосе остави на сухо повече от 2 месеца умира
п.п. майстора е един от 2-та най добри дизелджии в рз
passat_rs написа:Ами 2 от помпите са пращани в Русе май Ценко се казваше момчето, и отговора му беше че не подлежат на ремонт (почти всичко е клеясало и надрано). от него научих че механично ГНП акосе остави на сухо повече от 2 месеца умира
п.п. майстора е един от 2-та най добри дизелджии в рз
passat_rs написа:Така малко да си ъпна темата и да ви разкажа къв го ядох през последната година![]()
Септември 2010 си купих ГНП от колега от форума който ме убеждаваше че помпата работи перфекно взех я за 200 лв. монтираха ми я ипали трудно кат е топла и има вътък само между 2500 и 3000 оборота. Както и да е не успях да си взема парите пак си сложих мойта помпа която трака страшно много и тресе цялата кола. Вътре нещо стърже и пълни клапана за гасене със струшки не гасне, не гасне и хоп не пали. Развивам клапана и с магнитче чистя вътре 5-10 дена ок няма проблеми. Та сега посабрах малко парички и си купих друга помпа пак с гаранция че работи този път пак от морга (това е вече 3-тата дет къпъвам) днес ми я монтираха. Отидох около 18 часа да си я прибера и пича още докато ме видя и каза: и таз не става
Рекох че се базика и смело врътнах ключа запали на четварт оборот и много меко работи изведнъж качих адреналина ма пича пак казва : и таз нестава
викам му е нали работи и пича я дай газ, давам аз газ и
не се форсира повече от 1300 оборота
незнам вече какво да правя налях повече от 1000 лв за ГНП-та и нито едната не става вече ме е страх да пускам обяви за покупка или да купувам от обявите на съфорумници. Наявно пак няма да ми върнат парите вече размазах 2 помпи с чука е сега имам още 2 боклука дайте съвет какво да правя
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 55 госта