Сещам се за един приятел, който казваше: "Компютърът е най- елементарното нещо на тоя свят. Ако си мислиш че греши, то не греши той, а ти... или вече си згрешил и продължаваш да оакваш работата." Феноменална и фундаментална мисъл, само че сега не знам къде греша!
Като млад юзър съм се учил на Компак, много доволен бях, ама "поисках жената на ближния" и сега съм с IBM(уж по- добър). Драйвъри ще му инсталирам, все едно съм с уин 95, ба.ти тъпака да не може да си намери драйвърите. На Компак- а драйвъри не съм инсталирал. Както и да е.
Преинсталирал съ десетки пъти, обаче сега ми се "опря". Слагам диска, почвам новата инсталация и като дойде време да изтрия партишъните, давам "делете" и ЧУДО - уй

Естествено, решавам че греша. Нова инсталация и пак до оня момент с педала- "делете"- а пак...уй. Решавам че няма да се справя и напускам инсталацията... Сега съм с два уина, и един незавършен сетъп. Поне когато рестартирам имам избор какво да пусна.
Преди да взема чука и секача за да го поправя скапания IBM ръчно, а после да вържа с тел, щото все някое винтче ще излипсва и ще дрънчи , моля знаещи и подозиращи за проблема да драснат ред- два. Окончателно съм решил да сменям дюшека, ама докато стане, или както е модерно "се случи", това трябва да се лежи на нещо и да се копа в необятната шир на интернет.
Някой знае ли дали тоя боклук има защити от преинстал, да не е щерката сбъгала нещо?
Така и така съм отворил тема:
Продавам IBМ.