Майка ми има Уирпул а за при мацката ми послушах Гал и взех Миле-е пере мноооого по добре,незнам защо-пък нека е пералня на 10 години.През лятото ще забия и сушилня от същата марка

br1lata88 написа:да эима една whirlpool с 6 години гаранця от тех маркет има на промоция эа 499 лв пак след 6 години (минимум) ще я мислим следващата
Ljubon написа:br1lata88 написа:да эима една whirlpool с 6 години гаранця от тех маркет има на промоция эа 499 лв пак след 6 години (минимум) ще я мислим следващата
Няма смисъл да се мъчи и си троши нервите цели 6 години, за да установи, че гаранцията е нещо, за което трябва да просиш за милостиня. Или някакво условие ще си нарушил за да отпадне, или пък ще те накарат да я занесеш във "фирмения" сервиз, защото там имало "условия" да я тестват. И ще я закрепят временно с някоя част-шит, до следващия път и ще ти писне най-накрая...
А за шумната работа и тресенето няма гаранция, вината е твоя, че не си я нивелирал както трябва.
Аз не искам да карам нова Дачия, защото ще има гаранция, предпочитам Пасат без гаранция.
br1lata88 написа:...а втора употреба си слагаш таралеш в гащите даваш 200 300 лВ
да я купиш след два дена гръмне платка мотор спре четки иэносени лагери семеринг на не се энае колко години маншон протече и иэлеэе че караш пасат а си метнал пари като за мерцедес
br1lata88 написа:Ljubon написа:br1lata88 написа:да эима една whirlpool с 6 години гаранця от тех маркет има на промоция эа 499 лв пак след 6 години (минимум) ще я мислим следващата
Няма смисъл да се мъчи и си троши нервите цели 6 години, за да установи, че гаранцията е нещо, за което трябва да просиш за милостиня. Или някакво условие ще си нарушил за да отпадне, или пък ще те накарат да я занесеш във "фирмения" сервиз, защото там имало "условия" да я тестват. И ще я закрепят временно с някоя част-шит, до следващия път и ще ти писне най-накрая...
А за шумната работа и тресенето няма гаранция, вината е твоя, че не си я нивелирал както трябва.
Аз не искам да карам нова Дачия, защото ще има гаранция, предпочитам Пасат без гаранция.
колега ас работа в сервиэ эа бяла техника и това с гаранцията не е както го описфаш ти 6 години идвад да ти я оправят акоще да си на 30 км от града кадето е сервиэа
а втора употреба си слагаш таралеш в гащите даваш 200 300 лВ
да я купиш след два дена гръмне платка мотор спре четки иэносени лагери семеринг на не се энае колко години маншон протече и иэлеэе че караш пасат а си метнал пари като за мерцедес
shveda_ написа:br1lata88 написа:Ljubon написа:br1lata88 написа:да эима една whirlpool с 6 години гаранця от тех маркет има на промоция эа 499 лв пак след 6 години (минимум) ще я мислим следващата
колега ас работа в сервиэ эа бяла техника и това с гаранцията не е както го описфаш ти 6 години идвад да ти я оправят акоще да си на 30 км от града кадето е сервиэа
а втора употреба си слагаш таралеш в гащите даваш 200 300 лВ
Да ама само през първите 2 години всичко ти е безплатно.През следващите 4 години са ти безплатни само частите а клиента си заплаща труда и посещението на техника.
br1lata88 написа:...в благоевград гаранция эа втора употгеба никои не ти дава
при ваэ неэная как е а эа новите сте прави всички са боклуци
Matematiks написа:Колега за Марти 76 ли става дума?
аз имах вече проблем с мойта пералня и веднага ми я смениха за да не чакам поправка.Единственото дразнещо е че трябва да осигуриш приятел за качването и свалянето.Иначе както казах на пране сравнение няма нито на шумност
connor cane написа:Аз също съм чувал за рециклираните перални Миеле.
Приятел си купи такава (но нямаше гаранция) и съсвем скоро лагера започна да вие на умряло - а смяната му никак не била весела.
.
Gal написа:shotik написа:А ние/с жена ми/ 24 г.ползваме Перла 04![]()
![]()
![]()
![]()
Преди 17-18 години ми беше писнало да я ремонтирам всяка седмица, докато се запали програматора и я изхвърлих
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта