Става въпрос за това ,че скоро смених радиаторче на парното на голф 2 1,6 бензин карбуратор 1990г както смених и вакумното клапанче между сервото делкото и двигателя че бяха счупени и 2-те пластмасови тръбички и запалих колата като близо 1 месец не беше палена и сега вече като запаля държи нормално оборотите на празен ход но като дам газ бръмчи все едно работи на 3 цилиндъра и няма мощност казаха ми че е от кабелите на свещите смених ги мисля да сменя и свешите за да видя да ли не е от тях но ми доийде на ум че преди време се беше разцепил изпускателния колектор и да попитам възможно ли е затова така да бръмчи и на първа да няма мощност както и на втора скорост за да знам да ли да взимам изпускателен колектор като преди да се захвана със смяната на радиаторчето на парното колата си работеше нормално не е бръмчала така и сега направо не е същата няма мощност а имам чуството и че е увеличила разхода на бензин и да попитам ако може и още нещо ако е от колектора ще може ли да изкара 300 км и да ли ще се качи разхода на гориво свещите са сменяни декември месец към края.Гледам че има рализни двигатели абф и кр и за тях изпускателните колектори са различни та ако може някои да ме насочи какъв колектор да взема че не знам какъв тип ми е точно двигателя.Благодаря на всички колеги за търпението да прочетат роблема ми и на всички отзовали се лек и спокоен ден.

Извинявам се много и на вас колеги и на администраторите че съм пуснал тази тема в раздела направи си сам тук е правилното място моля да бъда извинен за грешката ми и ако може съвети колеги предварително благодаря