Помощ за изпускателен колектор ако може колеги

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sisobosko
Автомобил: Golf 2
Двигател: EZ 1990

Помощ за изпускателен колектор ако може колеги

Мнениеот sisobosko » Чет 11 фев 2010 16:59

Става въпрос за това ,че скоро смених радиаторче на парното на голф 2 1,6 бензин карбуратор 1990г както смених и вакумното клапанче между сервото делкото и двигателя че бяха счупени и 2-те пластмасови тръбички и запалих колата като близо 1 месец не беше палена и сега вече като запаля държи нормално оборотите на празен ход но като дам газ бръмчи все едно работи на 3 цилиндъра и няма мощност казаха ми че е от кабелите на свещите смених ги мисля да сменя и свешите за да видя да ли не е от тях но ми доийде на ум че преди време се беше разцепил изпускателния колектор и да попитам възможно ли е затова така да бръмчи и на първа да няма мощност както и на втора скорост за да знам да ли да взимам изпускателен колектор като преди да се захвана със смяната на радиаторчето на парното колата си работеше нормално не е бръмчала така и сега направо не е същата няма мощност а имам чуството и че е увеличила разхода на бензин и да попитам ако може и още нещо ако е от колектора ще може ли да изкара 300 км и да ли ще се качи разхода на гориво свещите са сменяни декември месец към края.Гледам че има рализни двигатели абф и кр и за тях изпускателните колектори са различни та ако може някои да ме насочи какъв колектор да взема че не знам какъв тип ми е точно двигателя.Благодаря на всички колеги за търпението да прочетат роблема ми и на всички отзовали се лек и спокоен ден. :bowdown Извинявам се много и на вас колеги и на администраторите че съм пуснал тази тема в раздела направи си сам тук е правилното място моля да бъда извинен за грешката ми и ако може съвети колеги предварително благодаря :bowdown

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ за изпускателен колектор ако може колеги

Мнениеот zdravko_jett » Чет 11 фев 2010 17:32

колега случвало ми се е подобно нещо понеже каза че не си е палил цял месец и ся като си е запалил от конденза е омокрило зацапало свеща и някоя или някой не ти работят,свали ги обгори ги почисти ги,аз така миналия месец с една кола не беше палена 2 години едвам е запалих като работеше работеше ту на 2 ту на 3 цилиндъра, изгасих е след тва не можах да е запаля повече,от там свалям свещите и в печката на жарта монтаж на колата след това и запали от първото завъртане, не мисля че пробелма ти е от колектора

Потребителски аватар
sisobosko

Мнениеот sisobosko » Чет 11 фев 2010 17:36

колега благодаря за отговора но забравих да спомена че така вече е 3- 4 дни и не се оправя мислех си че като поработи ще се оправи но няма никаква промяна ако това ще помогне ще ги сваля

Потребителски аватар
sisobosko

Мнениеот sisobosko » Чет 11 фев 2010 23:01

двигателя е EZ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”