IceHeart написа:ако това ти е целта, ще има резултат! Късмет.
Целта е да разбера дали отново ще стане така с маслото и затова искам някакво евтино да покарам малко.
IceHeart написа:ако това ти е целта, ще има резултат! Късмет.
колега по нагоре ти писах какво д анаправищ даже на 2места мисля че писах ама маи не четеш или искаш да си се набутваш пари,М10Д вземал съм излиза около 25 30 лв,после ще купиш качествено масло +филтър едно 60 70кинта не ти мърдат ако не и повече, 100%маслото не ти се е пресякло , колата не ти губи течност замсли се малко. ама все пак както ти си преценишsPellBouND написа:Целта е да разбера дали отново ще стане така с маслото и затова искам някакво евтино да покарам малко.
sPellBouND написа:IceHeart написа:ако това ти е целта, ще има резултат! Късмет.
Целта е да разбера дали отново ще стане така с маслото и затова искам някакво евтино да покарам малко.
zdravko_jett написа:колега по нагоре ти писах какво д анаправищ даже на 2места мисля че писах ама маи не четеш или искаш да си се набутваш пари,М10Д вземал съм излиза около 25 30 лв,после ще купиш качествено масло +филтър едно 60 70кинта не ти мърдат ако не и повече, 100%маслото не ти се е пресякло , колата не ти губи течност замсли се малко. ама все пак както ти си прецениш

MuTa4eTo написа:beky1 написа:Честито колега имаш гарнитура за смяна .тамън ще и направиш профилактика за следващите няколко годи.няма по сигурен признак за скапана гарнитура от това.![]()
![]()
Ти много подготвен се изказа, а дали не трябваше боза-та да е в разширителния съд за да е сигурно ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта