Колеги от доста време забелязах как като запаля колата се чува едно "цък цък цък" 3 секунди пауза и пак... и тъка околко 5 минути След това изчезва, от какво може да е това... звукът е като цъкане, като се едно дава нещо на късо, нещо подобно. Пробвах със спрян, пуснат климатроник се тая
клапанчето на горивния филтър имах същия проблем смених го вчера и неска при паленето вече си е наред всичко. Дори и да не го смениш не му пречи ама си е дразнещо
зависи откъде чуваш шума--вън или вътре.при мен цъкаше от дисплея на климатика//ауди а3//но ...хванах му цаката.....като намаля перката на 0 спираше--това ти говоря при изключен климатик.явно някви датчици и релета цъкат вътре
Мммм пробвай следното. Отвори капака и фиксирай къде е обтегача на пистовия ремък, бъркаш покрай горивния филтър, един малък амортесьор е, нищо не трябва да разглабяш за да го стигнеш с ръка. Запали колата, иди отпред и го натисни с палец хубаво. Може пък да спре да цъка Мен лично ми цъка от него по 10-15сек след палене, сменен е с нов, но трябвало заедно с основата да го купя... уотевър
Шантавото, е че загрях до 90 градуса, и се прибрах за 40 мин някъде. Седя 2 часа от пред и го запалих да изчезвам и цъкането го нямаше... само сутрин или по-скоро като преседи известно време
Аз продължавам да смятам, че цъкането идва от N75 клапана! Най-лесно можеш да провериш като го чуеш да цъка си сложи пръста с възглавничката върху него. Ти ще го усетиш. Пробвай, поне да го изключиш като вариянт.
Kuncavia написа:Шантавото, е че загрях до 90 градуса, и се прибрах за 40 мин някъде. Седя 2 часа от пред и го запалих да изчезвам и цъкането го нямаше... само сутрин или по-скоро като преседи известно време
Като е напълно престоял мотора в началото работи по-грубо, за тва тогава се чуват повечете нередни звуци