anger написа:1. Лятно време при силен пек системата реагира на слънчевите лъчи, т. е. понякога се включва от слънцето. Много е дразнещо, в същото време и стряскащо. Имам и друга кола със сензор за дъжд, друга марка е и се получава същия ефект.
2. Много често системата не се задейства от само себе си, когато завали. Налага се да дръпнеш лоста за чистачките веднъж, за да се задейства.
3. В работещо положение като спра на светофар чистачките спират да работят. Не го прави винаги, а по - често. При потегляне се задействат отново, но да кажем минава доста време и аз вече съм дръпнал лоста, за да го активирам наново.
4. Много съм доволен от регулирането на паузата в дъждовно време. По моите изисквания успява да си нагласи перфекното положение спрямо силата на дъжда.
По отношение на това мнение мога да кажа как е при мен:
1.Никога не са ми се включвали чистачките без да вали.
2.Системата никога няма да се задейства ако лоста е на неутрална позиция.
3.Да когато спреш спират, но не съвсем а работят на обикновен интервал.Сиречкогато колата е в покой сензора не работи.
4.Съгласен.
Общо взето тази екстра за тази година кола и пари си струва. Аз също си чупих предния джам, но хората които ми монтираха новия го направиха кадърно и все още системата ми бачка супер.
Когато я имаш екстрата не се усеща, но кагато я нямаш ти липсва. Това е.