Здравейте колеги,
днес ме спряха за невключени светлини и ми написаха фиш за 20 лв. Открих че са ми сбъркали ено от последните числа на ЕГНто ,както и точката от параграфа , освен това няма подпис на контролния орган, както присъства текста само "без светлини" а аз в момента на спирането си ги бях включил - просто ме бяха видяли че се движа в далечината без светлини през деня 14часа беше слънчево.
Въпроса ми е Имате ли опит с неплащането или оспорването на фиш - какви са последствията?
Благодаря Ви предварително

сбъркан фиш
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сбъркан фиш
Колега ако не го платиш до 1 седмица автоматично става акт. Не се занимавай с глупости отиваш в първата банка даваш 20 лв плюс там колкото струва превода дават ти бележка че е платено и си свиркай
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
колега щом са ти сбъркали егенето не се занимаваи да плащаш
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
golf2_forever написа:колега щом са ти сбъркали егенето не се занимаваи да плащаш
тогава всъщност след като е объркано егн-то дали ще се води на тове име ?

Правили ли са ти проверка от централата като те спряха? Защото примерно в регистъра на КАТ аз съм записан с малко по-различно име от това по лична карта и като ми писаха акт преди време в него фигурираше другото име, но това не ме избави от наказанието 

-
- Автомобил:
- Двигател:
не се обаждаха в централата
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
тогава си свиркаи и хич да не ти пука щом са ти объркали егн-то значи нямаш нищо на твое име за плащане
Не е така, точно на НЕГОВО ИМЕ има да плаща
Явно тук няма да получиш конкретен отговор, отговарящ на очакванията ти.. Най-добре си плащай фиша и после по живо, по здраво 

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
guzarin написа:Колега ако не го платиш до 1 седмица автоматично става акт. Не се занимавай с глупости отиваш в първата банка даваш 20 лв плюс там колкото струва превода дават ти бележка че е платено и си свиркай
Аз до колкото знам фиша не може да се обжалва, но и няма срок на плащане. Че все някога ще го платиш е ясно, няма да се отървеш. И това ще стане като отидеш да си плащаш данъка на колата примерно... За момента съм с 2 фиша и нито един не е платен, а и не са ме търсили...
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
rosen1212 написа:Здравейте колеги,
днес ме спряха за невключени светлини и ми написаха фиш за 20 лв. Открих че са ми сбъркали ено от последните числа на ЕГНто ,както и точката от параграфа , освен това няма подпис на контролния орган, както присъства текста само "без светлини" а аз в момента на спирането си ги бях включил - просто ме бяха видяли че се движа в далечината без светлини през деня 14часа беше слънчево.
Въпроса ми е Имате ли опит с неплащането или оспорването на фиш - какви са последствията?
Благодаря Ви предварително
http://fish.mvr.bg/ <- тука можеш да си направиш справка за задължение по фиш.
Не вярвам регистрационния номер на колата да са го сгрешили. По него, така да се каже, ще те намерят.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
benzino написа:guzarin написа:Колега ако не го платиш до 1 седмица автоматично става акт. Не се занимавай с глупости отиваш в първата банка даваш 20 лв плюс там колкото струва превода дават ти бележка че е платено и си свиркай
Аз до колкото знам фиша не може да се обжалва, но и няма срок на плащане. Че все някога ще го платиш е ясно, няма да се отървеш. И това ще стане като отидеш да си плащаш данъка на колата примерно... За момента съм с 2 фиша и нито един не е платен, а и не са ме търсили...
всяко данъчно или друг вид задължение към държавата има давност.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
kriso_g написа:golf2_forever написа:колега щом са ти сбъркали егенето не се занимаваи да плащаш
тогава всъщност след като е объркано егн-то дали ще се води на тове име ?
Ем няма как да се води на негово име, като са сбъркали ЕГН-то, така че колегата спокойно може да не го плаща... На мен преди 4 години бяха объркали номера на колата, вместо 4137, 1437, и не го платих засега няма проблем

Така че си карай и си пускай сфетлините по-рано

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”