Здравейте колеги,много съм разочарован от тази неприятна изненада.След опесъчаванията които се правиха по време на снеговалежите,остава пясък по асфалта.Миналата седмица докато карах,и от автомобила пред мен,хвръкна камъче и ми удари стъклото-равносметката,цепка около сантиметър във формата на звездичка,която е на нивото на очите ми и ме дразни.Отидох при майстор,който ми взе 30 лв,за една точица да го залепял да не се спукало цялото- ок ще го залепя,защото 30 лв са по добре от 600 за стъкло със сензор.Тръгвам вечерта за Ст.Загора,и бях увеличил музиката и не чувах ударите по стъклото,но при смяната на песните,чух пак онзи звук който ме прониза в сърцето..... Беше тъмно и нямаше как да видя какво е станало,на другия ден гледам стъклото

по средата цялото в дупчици без пукнатини и в дясно(пред пасажера същата точка като онази залепената,със цепка)... Не мога да се побера в кожата си,как може толкова малки камъчета да правят това със стъклото,защото по тези пътища по които карах има постоянен поток от коли ( Казанлък-Стара загора и Казанлък посока Калофер) все пак са главни артерии и всичко трябваше да се е изчистило....
Въпроса ми е,защо аджеба тия стъкла са толкова нежни,като на един Фиат браво по същия начин скочи камъче,и даже го видях как се удря със стъклото,толкова беше голямо и нищо му няма... И сега ако има някакво изказване- купи си фиат не карай пасата,ще помоля админа за някакво наказание !
И друго,ако на всички пасати стъклата са толкова нежни,няма ли някаква магария да се направи например да се залепи безцветно фолио на стъклото защото ако всяка зима е така,по 600 лв да давам,по добре да си купя Фантом,и да го изкарвам един път в годината,от колкото да карам 10 годишна кола,за която разходите са същите