На 3 седмици трябва да се донапомпва. Слагах вода по вентила няма нищо...

DIABLO 666 написа:може сваляш я и я слагаш някъде във съд с вода или ако те мързи да я свалиш я поливаш с вода,гаранция че джантата ти е крива отвътре
DIABLO 666 написа:може сваляш я и я слагаш някъде във съд с вода или ако те мързи да я свалиш я поливаш с вода,гаранция че джантата ти е крива отвътре
Geleto написа:DIABLO 666 написа:може сваляш я и я слагаш някъде във съд с вода или ако те мързи да я свалиш я поливаш с вода,гаранция че джантата ти е крива отвътре
Аз имах подобен случай и се оказа, че джантата е стара и износена и изпуска между нея и гумата.Гумаджията обаче го откри когато я напомпи на около 5 атмосфери! Може да се използва с вътрешна гума като резерва.
L&R написа:DIABLO 666 написа:може сваляш я и я слагаш някъде във съд с вода или ако те мързи да я свалиш я поливаш с вода,гаранция че джантата ти е крива отвътре
По вътрешния борд ли имаш предвид , аз за сваляне ще я сваля , но ако пуска по малко ...дали ще се хване, даже ми развиват и теории , че ако попадне гумата в дупка тогава може да пуска по -малко
L&R написа:Как да хвана от къде ми издиша едната гума без демонтаж.
На 3 седмици трябва да се донапомпва. Слагах вода по вентила няма нищо...може ли да се хване ако пуска отнякъде по-малко
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта