KirilGeorgiev написа:...Държали се просташки...
Малко ли е?
Пиши първо една жалба в www.mvr.bg . Всички жалби, подадени там стигат до когото трябва. Ама опиши къде се е случило това. Те ще го намерят кой е.
KirilGeorgiev написа:...Държали се просташки...
Barboukov написа:KirilGeorgiev написа:...Държали се просташки...
Малко ли е?
Пиши първо една жалба в http://www.mvr.bg . Всички жалби, подадени там стигат до когото трябва. Ама опиши къде се е случило това. Те ще го намерят кой е.
vasstop написа:Дашо, това че си един от тях не значи, че трябва да защитаваш подобен род постъпки, които са напълно противозаконни. Има си начини, законът е еднакъв за всички, както за едната, така и за другата страна.Дашо написа:Щом си толкова недоволен, ти сам каза решението - пали колата и дърпай на запад.
След като си останал с такова лошо впечатление от гадната кука, що не му обясни в лицето, че е пагонизиран комплексар, за черната му дупка и прочее?Или тук е лесно, ма на живо нещата не се получават, а?
Към колегата - пусни жалба в районното управление срещу този служител като точно опишеш случката.
Сигурен съм, че някой приятел случайно е минал с колата зад тях и е видял цялата ситуация..
Много интересно мислене. Вземаш още някой приятел, а? А защо не сам? И ето отново такова мишкарско мислене. В нета си силен - взимаш приятел и го смазвате от бой, а в реалната ситуация седиш, мълчиш и гледаш с влажен поглед! Ако имаш топки, ще му обясниш в очите или пък ще отидеш и ще пуснеш жалба срещу него, а няма да си подвиеш опашката! А и само да спомена, че щом се е представил, че е служител - без значение дали е с униформа или не и ако съвсем случайно с някой твой приятел имате прилив на енергия и го пребиете, после дупе да ти е яко!Altec написа:Нали ти казах.. вземаш едно приятелче с теб.. Като почне да ти се обяснява .. кажи му да свали униформата. Ако е някой надъхан.. смелете го от бой и си свиркайте ...
Напоследък забелязвам , че се навъдиха и много "малолитражки" .. Току що завършили/незавършили "шапкарчета" .. които в стремежа си да се докажат , правят подобни изпълнения.
Обаче в някой случай си много прав.. търпиш квото и да става. Няма начин
Дашо написа:...
Дразня се от това, че доста често се слагат всички под общ знаменател. ...
Има полицаи и полицаи
myrshavija написа:Дашо написа:...
Дразня се от това, че доста често се слагат всички под общ знаменател. ...
И има защо.
Ти си точнотолкова смешен, колкото малоумниците, които предлагат да се съберат тайфичка и да пребият полицая.
Ако трябва да мерим вината на участниците, този отзад с малката дистанция и присветването печели винаги. Ако аз съм отпред и случайно видя куче край пътя, какво ми пречи да намаля? Който кара отзад е длъжен да спазва дистанция. Ако много бърза, да пусне буркана или да прелети.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта