Резултата то уравнението е заминал комресор

niikoo_1 написа:Г-ладер и конусен филтър знаеш ли на какво е = ?
Резултата то уравнението е заминал комресор
niikoo_1 написа:Да попринцип си прав, че си чеша езика, но като ти роди комресора ще се сетиш за моя пост.
А на линка, дето ми прати нали забеляза, че също много от колите са с оригиналната филтърна кутия и картонен филтър вътре в нея, едва ли собствениците им не са имали желание и възможност да сложат конусен филтърпри положение, че по моторите им има доста промени надали такъв малък елемент като филтъра е останал в заводския си вариант случайно
niikoo_1 написа:Конуса не филтрира толкова добре колкото оригиналния картонен панел, финните частици, които ще минат през конуса ебават майката на комресора накратко казано, в Б-я пътищата са доста прашни/пепеливи/мръсни и карането с конус ще съкрати живота на Г-ладера много по-бързо от това да го караш в САЩ с конус примерно където всяка сутрин съм виждал сочите си как в 5часа мият улиците и колата след мивка си стой чиста със седмици, за разлика от тук...
Има писано по-въпроса, може да се разровиш.
niikoo_1 написа:Конуса не филтрира толкова добре колкото оригиналния картонен панел, финните частици, които ще минат през конуса ебават майката на комресора накратко казано, в Б-я пътищата са доста прашни/пепеливи/мръсни и карането с конус ще съкрати живота на Г-ладера много по-бързо от това да го караш в САЩ с конус примерно където всяка сутрин съм виждал сочите си как в 5часа мият улиците и колата след мивка си стой чиста със седмици, за разлика от тук...
Има писано по-въпроса, може да се разровиш.
Комресора отваря ли го, ревизиран ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта