Премигване на осветлението на таблото
Премигване на осветлението на таблото
Колеги днес като пътувах към 17:30-18:00 прибирайки се към Пловдив (беше абсолютен мрак вече)изведнъж ми изгасна таблото.... И понеже ми работи само едната лампичка(над скоростомера) си помислих че и е дошло времето и просто трябва най накрая да ги сменя и двете! Трябва да отбележа че през цялото време докато не работи осветлението на таблото лампичките на мигачите на дълге светлини на часовника и пробега работиха съвсем нормално! След няколко километра обаче осветлението си тръгна все едно никога не беше спирало вече на входа на града започна ту да се пуска ту да се изключва! За бушон ли е работата или е нещо друго?? Колата е Г3 1.9 ТДИ 90 1З-двигател! Фаровете също работиха съвсем нормалко тъй че не мисля че е генератор или акумулатор! Идеи....?
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Е па те лампичките са всичко на всичко 2...,едната не работи,като цъфне и другата и те ти тъмница.Към колегата:свали таблото(това с уредите), в горната му част под едно капаче (ако го има) ще видиш 2 успоредни шини и завитите крушки.Сваляш ги (завъртане) и в най-близкия магазин...сменяш...И ДВЕТЕ (дядо попе
),за да не къртиш по таблото втори път.Са ше питаш как се сваля таблото... 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Градски ,няма к'во да се мотаеш ,ама направо отваряй таблото - много е лесно. Най вероятно имаш нагар около цоклите на крушките ,който трябва да почистиш с отверка до блясак ,преди да поставиш новите
Ето ти линк как се стига до самите крушки:
http://66.163.168.225/babelfish/transla ... _3_vr6.htm
Такива крушки има почти навякъде ,аз си купувах последно от онези автомагазинчета дето са на моста на бул. "Освобождение"
п.п.Той линка е как да ги замениш с диоди де ,ама ще ти свърши работа
Ето ти линк как се стига до самите крушки:
http://66.163.168.225/babelfish/transla ... _3_vr6.htm
Такива крушки има почти навякъде ,аз си купувах последно от онези автомагазинчета дето са на моста на бул. "Освобождение"
п.п.Той линка е как да ги замениш с диоди де ,ама ще ти свърши работа
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
Bundy написа:Мерси братле.... Жив и здрав...
Колега оправи ли проблема с премигването на таблото?При мен се появи същият проблем снощи,както ти си описъл в твоят случай.??
Re: Премигване на осветлението на таблото
сваляш таблото и гледаш защо не дава контакт хубаво с пластинката 
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
Re: Премигване на осветлението на таблото
при мен,симптомите са съшите и излезе ключа за светлините.поправим пролем, ако не си със две леви раце де

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”