МК2 - VR6 Breather ...The END> 2015
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Re: Проект Nemesis 1.8gti Swap VR6 Ready!!!
ето колко грешки съм имал като се замервах с АБФ-а и ХЕ-то
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Нали помниш от какво ти казах,че ги трупа? 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mario_lud написа:
Марио, синия ВР6 в момента изобщо не е в кондиция според мен, преди когато вървеше даваше високи 14ки на Божурище и найстина беше доста силен и сипа на доста коли горе на Бояна.
Пацо с бързата корса с ХЕ също може да ми потвърди думите дори той биеше върпосния ВР със зор, читав такъв сток автомобил си е към средна 15ка и върви много повече от ХЕ и АБФ това го пиша много отговорно, а че твоя АБФ понавървява повече от нормален също си е вярно, но читаво ВР-че с грамотен шофьор ще ти сипе

А към Андро, само да споделя не си втълпявай, че имаш проблем заради скоростите, и дълги да сложиш пак ще въртиш гуми, отърване от това няма при колите с предно, просто трябва да си нежен

- Adrian-AAA
niikoo_1 написа:mario_lud написа:
Марио, синия ВР6 в момента изобщо не е в кондиция според мен, преди когато вървеше даваше високи 14ки на Божурище и найстина беше доста силен и сипа на доста коли
Пацо с бързата корса с ХЕ също може да ми потвърди думите дори той биеше върпосния ВР със зор, читав такъв сток автомобил си е към средна 15ка и върви много повече от ХЕ и АБФ това го пиша много отговорно, а че твоя АБФ понавървява повече от нормален също си е вярно, но читаво ВР-че с грамотен шофьор ще ти сипе
А към Андро, само да споделя не си втълпявай, че имаш проблем заради скоростите, и дълги да сложиш пак ще въртиш гуми, отърване от това няма при колите с предно, просто трябва да си неженс газта на първа скорост и да си сложиш 17ки с хубави нови гуми поне 215/225мм за да има поне някакво сцепление.
В момента съм с 215-ки а защо да слагам 17" не мога да разбера,а и както се вижда по грешките които е имал хич не е бил читав тогава както и сега
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми друг вариант понеже са ти хубави джантите е като ти свършат предните две гуми да си вземеш две Йокохами Парада на 16цола и не би трябвало да се окопава.
Сложи си едни мишелин пилот и няма грижи(ако искаш нещо по сериозно семи слик) ,аз сега на моя съм с такива при старт се държат много по добре от предишните( good year f1)
пп Nikoo 1 много правилно ви е обеснил

пп Nikoo 1 много правилно ви е обеснил

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
anndroo написа:niikoo_1 написа:mario_lud написа:
Марио, синия ВР6 в момента изобщо не е в кондиция според мен, преди когато вървеше даваше високи 14ки на Божурище и найстина беше доста силен и сипа на доста коли
А към Андро, само да споделя не си втълпявай, че имаш проблем заради скоростите, и дълги да сложиш пак ще въртиш гуми, отърване от това няма при колите с предно, просто трябва да си неженс газта на първа скорост и да си сложиш 17ки с хубави нови гуми поне 215/225мм за да има поне някакво сцепление.
В момента съм с 215-ки а защо да слагам 17" не мога да разбера,а и както се вижда по грешките които е имал хич не е бил читав тогава както и сега
Zna4i v nedelq pak 6te probvame dano ot 4isteneto na greshkite ima efekt

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Тия грешки не се появяват от самосебе си, трябва да се търси проблема!
Дрругото- вие влизате в паметта на компютъра
Така например ако колата е била на контакт или е работила, и откачиш някой датчик макар че после си го закачил, ти го дава като грешка, но колата си работи идеално. Просто ти казва че някъде е имало проблем. Ако при 50 пъти подаване на контакт не се повтори, компа сам я трие.
Повечето от тези грешки , които видях мисля че са такива. Важно е след като ги изтриете и врътнеш един завой какви грешки ще изпише
Дрругото- вие влизате в паметта на компютъра

Повечето от тези грешки , които видях мисля че са такива. Важно е след като ги изтриете и врътнеш един завой какви грешки ще изпише

- Adrian-AAA
останаха само дебитомер и ламбда сонда
след 1 завой
и скоростомер което вече не мога да си го обясна понеже работи километража,но пък може да има разлика с тоя от автомата
след 1 завой
и скоростомер което вече не мога да си го обясна понеже работи километража,но пък може да има разлика с тоя от автомата

Последна промяна от Adrian-AAA на Чет 04 мар 2010 0:34, променено общо 1 път.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
ляв или десен че е важно 
айде да не е спам ако желаеш ще ти дам дебитомер за проба

айде да не е спам ако желаеш ще ти дам дебитомер за проба

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
така съм съгласен
.
дебитомер-лошо... как да върви горката,че няма и ламбда...върви на догатки-по тпс и обороти
...
Тая кола тепърва ще почне да върви, знаеш какво и трябва
Имай в предвид, че километража може да работи, но и на компа му трябва сигнал,за режим ППХ, а до него да не достига

дебитомер-лошо... как да върви горката,че няма и ламбда...върви на догатки-по тпс и обороти

Тая кола тепърва ще почне да върви, знаеш какво и трябва

Имай в предвид, че километража може да работи, но и на компа му трябва сигнал,за режим ППХ, а до него да не достига

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Едно вапросче ламбдата окава ли влиание при вървежа на колата защтото моята е изгоряла преди повече от полови година

mario_lud. написа:Едно вапросче ламбдата окава ли влиание при вървежа на колата защтото моята е изгоряла преди повече от полови година![]()
Оказва влияние върху разхода
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Грешките с дюзите и на мен ми се появяват наякой път, но само ако ми е падал акумулатора до дупка. Виждам че си имал и проблем с волтажа, но сигурно се си бил вързал Д+ сигнала от генератора?
- Adrian-AAA
И така ... значи сменихме резервоара и помпата и наистина има сериозна разлика от старата ми помпа която бе за к-джетроник, сега вече не тъпче във високите обороти и е малко по динамичен,но остава проблема с дебитомера и ще се наложи да купувам чисто нов около 300лв. оригинален ми казаха цена приятели от който пазарувам редовно.
Имам и друг проблем свързано с помпата..нямам кошница
,а тя се продава само с нова помпа,а сега съм временно с кошница от 1.4 и не ме питайте как съм я сложил .
Неделя съм се записал за Дино в Хеед събрали сме се доста народ
. Не очаквам да покаже нещо много фрапиращо,но просто искам да видя какво въобще ще покаже преди доработките да ги направя.
И това е за сега,но се очакват хубави дни които вече че се работи на пълна пара по него за да успея за Крушуна
Имам и друг проблем свързано с помпата..нямам кошница

Неделя съм се записал за Дино в Хеед събрали сме се доста народ

И това е за сега,но се очакват хубави дни които вече че се работи на пълна пара по него за да успея за Крушуна