проект голф 2
- nasko_slatina
- Автомобил:
- Двигател:
проект голф 2
здравете колеги имам една идея ама ще ми трябва малко помощ имам един голф2 гти електрония инжекцион и исам да го направа да горе доло бърз плана ми е: два двоини карбуратори,глава от 16в,спортни разпределителни валова,дизелови скорости,олекетен маховик и т.н.. един приятел су6то така ми предлага да сложа вместо карбуратори дросели предложете нещо вие аз 6те не съм го почнал да го правя ама искам да стане доста бързичък
- S.Nikolaev
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проект голф 2
Еми.... турбо? А пък ако е атмосферка от това олекотяване на маховика нямаш абсолютно никаква полза. За атмосферен мотор единствените неща от които ще има осезаем ефект са: дросели, валове, сгъстяване, по-големи дюзи заедно с дроселите, главата както каза, обаче и един порт да и направиш (както и на всмукателния колектор), изпускателна генерация примерно на фи 60 с един резонатор и крайно спортно гърне. А тази дизелова кутия от къде ти дойде на акъла. искаш да правиш по-бърза кола а пък с дизелова кутия.... То верно че някои слагат но на по-мощни колици като 250 и нагоре коне. В твоя случай най- добра работа ще ти свърши 2у читава кутия.
- nasko_slatina
- Автомобил:
- Двигател:
е нали дизеловите скорости са по дълги аз за това мисла да я слагам

мога да ти дам поне 20 примера че ще налееш повече пари да правиш 8В>16В отколкото да си вземеш готов такъв....
Карам по пистата с точно такова говедо като това което ти искаш и повярвай ми никога няма да ти стигнат финансите.....
(само главата на колата ми струва 3500лв)
дъно около 3000лв
електроника около 3000лв
непредвидени 1500лв
ОТКАЗАХ ЛИ ТЕ?

- nasko_slatina
- Автомобил:
- Двигател:
аз мисля кола да сглобявам а не компютър,аи също така мисля да е с карбуратори и не знам там да ми трябва електроника но ште видим аз питам да дават съвети хората какво може да се направи и да се изцеди като конски сили да има хубав варвеш да мога да ги гавра колегите с бмв
но не и само тех

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nasko_slatina написа:аз мисля кола да сглобявам а не компютър,аи също така мисля да е с карбуратори и не знам там да ми трябва електроника но ште видим аз питам да дават съвети хората какво може да се направи и да се изцеди като конски сили да има хубав варвеш да мога да ги гавра колегите с бмв![]()
![]()
![]()
но не и само тех
Колега, напоследък направо получавам алергия като видя в раздела теми от типа: "Днес се събудих и ми хрумна да си направя голфа бръз...пия едно кафе и го почвам..."
Твоята тема е точно от този тип - това което питаш е правено много пъти в различни варианти във форума - просто се иска малко четене...
viewtopic.php?f=9&t=99412