проект голф 2

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
nasko_slatina
Автомобил:
Двигател:

проект голф 2

Мнениеот nasko_slatina » Пет 05 мар 2010 7:51

здравете колеги имам една идея ама ще ми трябва малко помощ имам един голф2 гти електрония инжекцион и исам да го направа да горе доло бърз плана ми е: два двоини карбуратори,глава от 16в,спортни разпределителни валова,дизелови скорости,олекетен маховик и т.н.. един приятел су6то така ми предлага да сложа вместо карбуратори дросели предложете нещо вие аз 6те не съм го почнал да го правя ама искам да стане доста бързичък

Потребителски аватар
S.Nikolaev
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: проект голф 2

Мнениеот S.Nikolaev » Пет 05 мар 2010 9:38

Еми.... турбо? А пък ако е атмосферка от това олекотяване на маховика нямаш абсолютно никаква полза. За атмосферен мотор единствените неща от които ще има осезаем ефект са: дросели, валове, сгъстяване, по-големи дюзи заедно с дроселите, главата както каза, обаче и един порт да и направиш (както и на всмукателния колектор), изпускателна генерация примерно на фи 60 с един резонатор и крайно спортно гърне. А тази дизелова кутия от къде ти дойде на акъла. искаш да правиш по-бърза кола а пък с дизелова кутия.... То верно че някои слагат но на по-мощни колици като 250 и нагоре коне. В твоя случай най- добра работа ще ти свърши 2у читава кутия.

Потребителски аватар
nasko_slatina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko_slatina » Нед 07 мар 2010 0:15

е нали дизеловите скорости са по дълги аз за това мисла да я слагам

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Нед 07 мар 2010 1:10

:) тук преброих поне 5000лв в части само :) и то само за мотор......

мога да ти дам поне 20 примера че ще налееш повече пари да правиш 8В>16В отколкото да си вземеш готов такъв....

Карам по пистата с точно такова говедо като това което ти искаш и повярвай ми никога няма да ти стигнат финансите.....

(само главата на колата ми струва 3500лв)
дъно около 3000лв
електроника около 3000лв
непредвидени 1500лв

ОТКАЗАХ ЛИ ТЕ? :)

Потребителски аватар
nasko_slatina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko_slatina » Пон 15 мар 2010 7:36

аз мисля кола да сглобявам а не компютър,аи също така мисля да е с карбуратори и не знам там да ми трябва електроника но ште видим аз питам да дават съвети хората какво може да се направи и да се изцеди като конски сили да има хубав варвеш да мога да ги гавра колегите с бмв :D :D :D :D но не и само тех

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 15 мар 2010 12:02

nasko_slatina написа:аз мисля кола да сглобявам а не компютър,аи също така мисля да е с карбуратори и не знам там да ми трябва електроника но ште видим аз питам да дават съвети хората какво може да се направи и да се изцеди като конски сили да има хубав варвеш да мога да ги гавра колегите с бмв :D :D :D :D но не и само тех

Колега, напоследък направо получавам алергия като видя в раздела теми от типа: "Днес се събудих и ми хрумна да си направя голфа бръз...пия едно кафе и го почвам..."
Твоята тема е точно от този тип - това което питаш е правено много пъти в различни варианти във форума - просто се иска малко четене...
viewtopic.php?f=9&t=99412

Върни се в “Силов тунинг”