Въпрос за Поло 6N2 (2000г.)

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за Поло 6N2 (2000г.)

Мнениеот Pirogov » Нед 07 мар 2010 15:38

Koksan написа:
Pirogov написа:
Koksan написа:
Pirogov написа:Нема да ми оплюваш количката ей!ПЛЕВЕН :D

Като ти е толкова хубава и вървежна, поне за аватар да си я беше сложил, не да ми мечтаеш за GTIта! :) :P :P :P :P :P
Виж кво,за да не клепаме на колегата темичката няма да ти отговарям повече.На аватара ще си слагам квото на мен ми е кеф.Ти на мен наклон не можеш да ми даваш.Колата ми харчи малко и съм сигурен че върви по-добре от твоята :wink: Освен това изглежда в пъти по-добре.Оттам вече идва въпроса това Плевен град ли беше ?! mhihi Ние тук в столицата не приемаме критични мнения от сорта "не върви".Фани си едно рейсче ( колата ти сигурно няма да стигне до София), и заповядаи да те повозя да видиш дали колата ми не върви.И всъщност съм я купил заради малкият разход на гориво.Тази закачка с GTI не е уместна,защото ако исках спортен модел,щях да си купя.И така мисля че се разбрахме,нали даге? :twisted:

Смешко, ПЛЕВЕН Е ГРАД ДА!!! Прочети някоя книга или учебник по география(ако знаеш какво е това), а моята кола, НЯМА да коментирам колко върви или не ... аз докато съм карал кола .. ти си се возил по "рейсчетата" за които говориш, "столично келеме" такова :screwy :screwy :screwy И аз спирам да цапам темата на колегата, защото се самозабравяте в тази София (псевдо граждани) Ако я нямаше провинцията, нямаше да я има и софия и държава, нали се сещаш, ама ти явно и на училище не си ходил, докато си мечтал да си купиш 3 цилиндров дизел, дето върви като самолет и не се чупи mhihi mhihi mhihi В кйрайна сметка, всеки сам си дроби попарата и сам си я сърба .. сърбай и ти! Пожелавам ти наистина да не ти се чупи колата, че тогава ще трябва и господ да ти помага! ОПА .. извинявам се .. ти си СТОЛИЧАНИН, а ние сме прости селяни и се возим само на "рейсчета" и незнаем к'во е това кола, нито какво е да си "ИСТИНСКИ ГРАЖДАНИН НА СТОЛИЦАТА" и ние "тука доматите ги ядеме с колците", сиреч .. ти си си ГОСПОД и сам ще си помогнеш явно!

Извинявам се на модераторите(просто не издържах) и ако сметнат да ми изтрият поста, макар че цялата тема е за триене с нейните 1200 дубликата в този раздел!

П.П. - И все пак ... като решиш ... се обади ... аз ВСЕ ОЩЕ съм готов да си заложа колата на една гонка с твоя "КРАСИВ","НЕВЕРОЯТЕН","БЪРЗ","ИКОНОМИЧЕН","СВРЪХ-ЗДРАВ" автомобил! :063: :063: :063:ю
:applause: Браво бе комплексар :lol:

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Нед 07 мар 2010 18:11

Комплексарчето се комплексира още повече и дори ми писа на лични mhihi :screwy Забранявал ми да си изказвам мнението във форума :applause: Нарича ме мишка :063: То в плевенската околия има много полски мишчици,та може да си мисли че всички сме като него дърти и смрадливи плъхове :D

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 07 мар 2010 18:16

Koksan написа:

МИШКА ... не си споделяй мненията публично, че ще ти се смеят хората!

Изпратено на: Нед Мар 07, 2010 4:59

Pirogov

Папка: Входящи

Ти на кого викаш мишка бе плевенски измекяр.Ще си споделям кадето и каквото си искам.Подозирам,че в момента ти се смеят на теб.Също както и аз от вчера вечерта се спуквам да ти се смея.Аиде не се занимаваи с мен - нивата те чака,грабвай мотиката и атакувай!Хич не ме ебе каф си.Нямаш право да даваш некомпетентни мнения за този мотор.

Изпратено на: Нед Мар 07, 2010 6:08 pm

Pirogov написа:Комплексарчето се комплексира още повече и дори ми писа на лични mhihi :screwy Забранявал ми да си изказвам мнението във форума :applause: Нарича ме мишка :063: То в плевенската околия има много полски мишчици,та може да си мисли че всички сме като него дърти и смрадливи плъхове :D

:lool

Човек се опитва да е културен и да спре безмислените дразги, но ............ поредния "разбирач" .....

Както и да е!

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Нед 07 мар 2010 18:25

Pirogov 1-во започна да обиждаш кой от Плевен кой от София. 2-ро за 3 месеца много компетентен стана по въпроса с 1.4 ТДИ(нали написа че от толкова го имаш) който като запалиш работи като Daewoo matiz... Поне непиши глупоти че става смешно вече.И да моето е като на колегата и да ти кажа 1.9ТДИ 105 пада с (2 3 коли разтояние) та направи си сметка твоето колко "много бяга".

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Нед 07 мар 2010 18:38

Gecatawe написа:Pirogov 1-во започна да обиждаш кой от Плевен кой от София. 2-ро за 3 месеца много компетентен стана по въпроса с 1.4 ТДИ(нали написа че от толкова го имаш) който като запалиш работи като Daewoo matiz... Поне непиши глупоти че става смешно вече.И да моето е като на колегата и да ти кажа 1.9ТДИ 105 пада с (2 3 коли разтояние) та направи си сметка твоето колко "много бяга".
Пахахахах...1.9 тди падало с 2,3 коли от 1.4 бензин.ОК. :063: Айде чао,довиждане,лека нощ.Извинявай ако си се засегнал :063:

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Нед 07 мар 2010 18:41

Pirogov написа:
Gecatawe написа:Pirogov 1-во започна да обиждаш кой от Плевен кой от София. 2-ро за 3 месеца много компетентен стана по въпроса с 1.4 ТДИ(нали написа че от толкова го имаш) който като запалиш работи като Daewoo matiz... Поне непиши глупоти че става смешно вече.И да моето е като на колегата и да ти кажа 1.9ТДИ 105 пада с (2 3 коли разтояние) та направи си сметка твоето колко "много бяга".
Пахахахах...1.9 тди падало с 2,3 коли от 1.4 бензин.ОК. :063: Айде чао,довиждане,лека нощ.

Е 2000лв имаш ли? айде че и без това имам ходене до София кога и къде искаш да ги пуснем и да съм с 2к напред ???

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Нед 07 мар 2010 18:48

Gecatawe написа:
Pirogov написа:
Пахахахах...1.9 тди падало с 2,3 коли от 1.4 бензин.ОК. :063: Айде чао,довиждане,лека нощ.

Е 2000лв имаш ли? айде че и без това имам ходене до София кога и къде искаш да ги пуснем и да съм с 2к напред ???
Малиий,вие у Плевен не се удържате бре mhihi Такива нахъсани типове,направо ми топлите душата. 1.4 атмосферен мотор с мощност от 75 к.с. бие 1.9 тди с мощност 105 к.с. с "две,три коли" :bishop Момчета вие ще ме разбиете.И как скачате да идвате до София да залагате я колите си,я две хиляди лева...от смях вече ще го обърна на рев,чесну ви казвам :beer

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 07 мар 2010 18:54

Готян , грешка си "батка". 1.4 , никак не е 75 кобили, особенно AFH ... Но няма да развалям мистерията и залагам на Коксана 3К, или на Гецата в левове. Кажете кога ще е събитието. А , ок , и колата ще заложа +3К в левове.

А 1.4 ТДИ малко не е 105 кобили не мислиш ли ?

Пирогов, неграмотно пишеш! Поне научи българския , пък колите ще ги научиш няма страшно! Те са малко по лесни от Българския език!

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Нед 07 мар 2010 19:01

freestyler911 написа:Готян , грешка си "батка". 1.4 , никак не е 75 кобили, особенно AFH ... Но няма да развалям мистерията и залагам на Коксана 3К в левове. Кажете кога ще е събитието. А , ок , и колата ще заложа +3К в левове.

А 1.4 ТДИ малко не е 105 кобили не мислиш ли ?

Пирогов, неграмотно пишеш! Поне научи българския , пък колите ще ги научиш няма страшно! Те са малко по лесни от Българския език!
Еми моето върви като на Коксан :) кво да ти кажа повече... 1.9тди 2006-7ма е 105 кончета пробвал съм го и го бия... а момчето с мотора дет бръмчи като деу матиз да си види безмислените теми дето е пускал с проблемите си и да мисли върху тях, а не да вика че тоя е селянин оня е комплексар...

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 07 мар 2010 19:17

Колегата просто изпростя яко.
Сега се радва на "новата" си супер дупер мега турбо гъзер автомобил, НО , всички знаем как ще улегне (ако има какво да уляга) след време , и друга песен ще пее. Дизела си е дизел, по икономичен , достатъчно пъргав, НО, скъп за обслужване (маховици и съединители... да не говорим турбо... и т.н.т.н.) , хубаво е да си караш дизел , ама НОВ. Да си знаеш кое какво... Така че нещата се компенсират, разход , малко по малък за сметка на ремонтите, както и за сметка на шума, и вибрациите, както и за сметка на аромата на бензин, и звука на 16 клапана.... , който веднаж е помирисал бензин, и малко от малко отбира от машини, ще иска винаги да кара бензин, а не олио..... Темата е дълбока. За мене нещата са така , нова кола - вземам дизел , втора употреба - по добре бензин ! Ако имам пари за голяма кола втора ръка с дизелов мотор, ще си купя малка кола , но нова с дизелов мотор!

Мога много да пиша, но ще завърша простичко. АЗ СЪСТЕЗАТЕЛЕН АВТОМОБИЛ НА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО НЕ СЪМ ВИДЯЛ!

Айде не се надбягвайте , че много малко народ останахме.... от надбягваници. Карайте си трошляците и се радвайте за всеки дарен от господа ден!

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Нед 07 мар 2010 19:28

Добре freestyler.Пиша неграмотно,защото се лигавя.Издразних се,защото е писал че не върви,амоето си върви.А неговото незнам колко коня е там 75 ли е 90 ли е,не ме брига,не вярвам да бие 105 коня дизел и това си е.Може да не разбирам от коли или да пускам безсмислени теми,но всеки има място във този форум щом кара VW.Боли ме сети се кое.За колегата може да работи като матиз,ама е по-ново и по-икономично от твоето.

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 07 мар 2010 19:31

Pirogov написа:.....

НИТО 75 нито 90 ... пробвай пак . Давам жокер (ползвай търсачката)

Аз казах. Другото е бош-лаф работа. Мир на всички!

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 07 мар 2010 19:43

хайде няма да те мъча

Това е твоето :
http://www.globalcar.com/datasheet/Volk ... lo_TDI.htm
(Max. output: 74 PS (73 bph) (54.4 kW) @ 4000 rpm) Обръщам внимание на оборотите!Помисли колко често караш дизеловия си автомобил в тези обороти. После се замисли колко дълго време ще го имаш , като го караш в тези обороти!
Това е на Коко и на Г-ецата :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Vo ... 6v_55-74kW

Гледаш Редчето дето пише AFH.

Дерзай!

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 07 мар 2010 19:48

Явно трябваше да споделя някое друго от "КОМПЕТЕНТНИТЕ" мнения на колега, откакто е член във форума! Това бе наложено от определено грубият тон, заядливия характер, и обърканите думи за себе си в описанието на личния си профил- вместо СКЛАДАДЖИЯ .. да се беше написал СКАНДАЛДЖИЯ

Предупреждавам! Преди да започнете да четете, вземете кърпички(за триене на сълзи от смях) и се настанете удобно (коремните мускули определено ще ви заболят) :063:

Държа да отбележа, че аз съм: - цитирам "НЕКОМПЕТЕНТЕН ДЪРТ И СМРЪДЛИВ ПЛЪХ,който е КОМПЛЕКСАР И ИЗМЕКЯР ОТ ПЛЕВЕН(КОЙТО МАЙ НЕ Е ГРАД), КОЙТО НЯМА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ ЗА МОТОР 1,4 ТДИ И НЯМА ПРАВО ДА ГО ДАВА".

ТЕМА 1: Някои знае ли колко литра е?
viewtopic.php?f=7&t=181794
ТЕМА 2: Счупих дръжката
viewtopic.php?f=7&t=183036
ТЕМА 3: Пали трудно при студено време
viewtopic.php?f=24&t=181748
тема 4: Проблем в скоростите
viewtopic.php?f=7&t=181743
тема 5: След смяна на катализатор!
viewtopic.php?f=24&t=181745
тема6: Проблем с чистачките на Поло 1.4 тди
viewtopic.php?f=7&t=175524
Тема 7: Добър сервиз ?
viewtopic.php?f=13&t=188645
извадка:
Pirogov написа:За двигател и ходова част.Искам да мога да гледам какво се прави,а не да седя във фоайето ( на две места кадето съм ходил е такава политиката).Искам да виждам какво се пипа и как се прави,ако ме разбирате. :012: Общо взето читав сервиз на който да си стана клиент..

Тема 8: Купува Тапицерия
viewtopic.php?f=2&t=189242
Тема 9: Вибрации в купето
viewtopic.php?f=24&t=187054
Pirogov написа: : Колега карам 6N2 1.4 тди.Взех го преди 3 месеца.Сменил съм филтри,масла и ремак.Всичко около 500 лв с работата.Харчи ми 6 градско.Извънградско 4.5-5 литра.75 коня с турбо и тоя малак мотор яко се развинтва (няма майтап).Един приятел си купи нова Фабия 1.9 тди мотора 105 коня и казва че не се "изстрелва" като полото :Mr Green Fun До сега няам никфи грижи по колата.За бензиновата нямам впечатление.Успех с избора :да:

Извода: СУПЕР ЗДРАВ АВТОМОБИЛ с който Pirogov не е имал никакви затруднения!

да продължим:

Тема 10: Въпрос за турбото на Поло 1.4 тди PD ,75 коня
viewtopic.php?f=24&t=180365
Pirogov написа:Турбото се включва на 2000 оборота.Интересува ме възможно ли е да се направи така,че да заработва в по-ниски обороти (1000 да речем или дори от 0)?! mhihi И също така може ли да се надуе турбината без чипове и софтуер с некаф пиниз който НЕ струва много парички :screwy Казаха ми че у Перник сичко правели ама не вярвам :D

Pirogov написа:Първо колега видях че е Поло раздел затова пиша тук.За Перник това си беше откровен майтап :) ... За темата ми - това беше просто въпрос,няма да го направя никога,все пак съм теглил кредит за тая кола,не искам да я строша .Относно мотора ми си мисля че вобще не е много корав - малък литраж,3 цилиндара.. и все пак е немски така че имам му вяра :D Като намекна за сигурни чип фирми в бг ,би ли препоръчал някоя от опит да речем.И аз много се замислям да сложа чип,но ме е страх да не прееба колата.

Тема 11: Помощ за фарове и крушки
viewtopic.php?f=7&t=180060

Неискам да коментирам нито компетентност, нито нищо!

ЗА капак,човекът който ме е характеризирал така цветущо(горе червеното)е този "шофьор"
из темата: Кой в какво се е блъскал/удрял (viewtopic.php?f=59&t=82717&start=360)
Pirogov написа: С голфарата : 1.На втория ден след като я взех в един Опел Омега,докато давам назад.Одрасках пасажерската врата.
2.В едно рено 19 с 40км.Пресече ми пътя на едно кръстовище,аз го нацелих в задната врата и калника.
3.Пак с голфарата.Една пача с Астра ме засече без да гледа в огледалото и без мигач,аз се бях залетял...
4.С на баща ми Реното (той беше с мен),един тапак с некаф джип мина на червено по Сливница и се спрях във вратата му.

из темата: С колко кm/h си позволявате да карате над ограничението?
Pirogov написа:Градско 50-70 (Цариградско 100-120).Извънградско според пътната обстановка и дупките,но обикновено 100.Магистрално 140-150.

Не си заслужава да продължавам .. който иска може да си дочете мнения и теми (определено има какво да видите) на този "индивид", с който не мисля да се занимавам повече, времето ми е по-ценно от този явно неуспешен опит да накарам един :screwy да се замисли над глупостите, които е бълвал напоследък и да помъдрее малко! Той все пак е "Столичанин"цсъс "самочувствие"

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Нед 07 мар 2010 19:50

freestyler911 написа:Колегата просто изпростя яко.
Сега се радва на "новата" си супер дупер мега турбо гъзер автомобил, НО , всички знаем как ще улегне (ако има какво да уляга) след време , и друга песен ще пее. Дизела си е дизел, по икономичен , достатъчно пъргав, НО, скъп за обслужване (маховици и съединители... да не говорим турбо... и т.н.т.н.) , хубаво е да си караш дизел , ама НОВ. Да си знаеш кое какво... Така че нещата се компенсират, разход , малко по малък за, сметка на ремонтите, както и за сметка на шума и вибрациите, както и за сметка на аромата на бензин, и звука на 16 клапана.... , който веднаж е помирисал бензин, и малко от малко отбира от машини, ще иска винаги да кара бензин, а не олио..... Темата е дълбока. За мене нещата са така , нова кола - вземам дизел , втора употреба - по добре бензин ! Ако имам пари за голяма кола втора ръка с дизелов мотор, ще си купя малка кола , но нова с дизелов мотор!

Мога много да пиша, но ще завърша простичко. АЗ СЪСТЕЗАТЕЛЕН АВТОМОБИЛ НА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО НЕ СЪМ ВИДЯЛ!

Айде не се надбягвайте , че много малко народ останахме.... от надбягваници. Карайте си трошляците и се радвайте за всеки дарен от господа ден!

1.4 тди 6n2 харчи 5 градско ама градско градско не в плевен където за 4мин си го обиколил от единия карй до другия 1.6 6n 1996 Бензин харчи 10 аз минавам 1200 1500км/месец средно = на 120/150 лв на месец разликата е 240/300 :) ако живеех в плевен сигурно и аз щях да си взвма някой мотор 3 литра като знам че няма да го карам повече от 10км на ден.
Сега и аз ще завърша простичко :)Изображение

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”