Явно трябваше да споделя някое друго от "КОМПЕТЕНТНИТЕ" мнения на колега, откакто е член във форума! Това бе наложено от определено грубият тон, заядливия характер, и обърканите думи за себе си в описанието на личния си профил- вместо СКЛАДАДЖИЯ .. да се беше написал
СКАНДАЛДЖИЯПредупреждавам! Преди да започнете да четете, вземете кърпички(за триене на сълзи от смях) и се настанете удобно (коремните мускули определено ще ви заболят)
Държа да отбележа, че аз съм: - цитирам "
НЕКОМПЕТЕНТЕН ДЪРТ И СМРЪДЛИВ ПЛЪХ,който е КОМПЛЕКСАР И ИЗМЕКЯР ОТ ПЛЕВЕН(КОЙТО МАЙ НЕ Е ГРАД), КОЙТО НЯМА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ ЗА МОТОР 1,4 ТДИ И НЯМА ПРАВО ДА ГО ДАВА".
ТЕМА 1: Някои знае ли колко литра е?
viewtopic.php?f=7&t=181794ТЕМА 2: Счупих дръжката
viewtopic.php?f=7&t=183036ТЕМА 3: Пали трудно при студено време
viewtopic.php?f=24&t=181748тема 4: Проблем в скоростите
viewtopic.php?f=7&t=181743тема 5: След смяна на катализатор!
viewtopic.php?f=24&t=181745тема6: Проблем с чистачките на Поло 1.4 тди
viewtopic.php?f=7&t=175524Тема 7: Добър сервиз ?
viewtopic.php?f=13&t=188645 извадка:
Pirogov написа:За двигател и ходова част.Искам да мога да гледам какво се прави,а не да седя във фоайето ( на две места кадето съм ходил е такава политиката).Искам да виждам какво се пипа и как се прави,ако ме разбирате.

Общо взето читав сервиз на който да си стана клиент..
Тема 8: Купува Тапицерия
viewtopic.php?f=2&t=189242Тема 9: Вибрации в купето
viewtopic.php?f=24&t=187054Pirogov написа: : Колега карам 6N2 1.4 тди.Взех го преди 3 месеца.Сменил съм филтри,масла и ремак.Всичко около 500 лв с работата.Харчи ми 6 градско.Извънградско 4.5-5 литра.75 коня с турбо и тоя малак мотор яко се развинтва (няма майтап).Един приятел си купи нова Фабия 1.9 тди мотора 105 коня и казва че не се "изстрелва" като полото

До сега няам никфи грижи по колата.За бензиновата нямам впечатление.Успех с избора

Извода: СУПЕР ЗДРАВ АВТОМОБИЛ с който
Pirogov не е имал никакви затруднения!
да продължим:
Тема 10: Въпрос за турбото на Поло 1.4 тди PD ,75 коня
viewtopic.php?f=24&t=180365 Pirogov написа:Турбото се включва на 2000 оборота.Интересува ме възможно ли е да се направи така,че да заработва в по-ниски обороти (1000 да речем или дори от 0)?!

И също така може ли да се надуе турбината без чипове и софтуер с некаф пиниз който НЕ струва много парички

Казаха ми че у Перник сичко правели ама не вярвам

Pirogov написа:Първо колега видях че е Поло раздел затова пиша тук.За Перник това си беше откровен майтап

... За темата ми - това беше просто въпрос,няма да го направя никога,все пак съм теглил кредит за тая кола,не искам да я строша .
Относно мотора ми си мисля че вобще не е много корав - малък литраж,3 цилиндара.. и все пак е немски така че имам му вяра

Като намекна за сигурни чип фирми в бг ,би ли препоръчал някоя от опит да речем.И аз много се замислям да сложа чип,но ме е страх да не прееба колата.
Тема 11: Помощ за фарове и крушки
viewtopic.php?f=7&t=180060Неискам да коментирам нито компетентност, нито нищо!ЗА капак,човекът който ме е характеризирал така цветущо(горе червеното)е този "шофьор"
из темата: Кой в какво се е блъскал/удрял (
viewtopic.php?f=59&t=82717&start=360)
Pirogov написа: С голфарата : 1.На втория ден след като я взех в един Опел Омега,докато давам назад.Одрасках пасажерската врата.
2.В едно рено 19 с 40км.Пресече ми пътя на едно кръстовище,аз го нацелих в задната врата и калника.
3.Пак с голфарата.Една пача с Астра ме засече без да гледа в огледалото и без мигач,аз се бях залетял...
4.С на баща ми Реното (той беше с мен),един тапак с некаф джип мина на червено по Сливница и се спрях във вратата му.
из темата: С колко кm/h си позволявате да карате над ограничението?
Pirogov написа:Градско 50-70 (Цариградско 100-120).Извънградско според пътната обстановка и дупките,но обикновено 100.Магистрално 140-150.
Не си заслужава да продължавам .. който иска може да си дочете мнения и теми (определено има какво да видите) на този "индивид", с който не мисля да се занимавам повече, времето ми е по-ценно от този явно неуспешен опит да накарам един

да се замисли над глупостите, които е бълвал напоследък и да помъдрее малко! Той все пак е "Столичанин"цсъс "самочувствие"