MITKO_DVD написа: .Оборота който правим тези месеци,сме го правили да речем преди 1.5-2 години,като разликата от силните ни месеци е някъде към 10%,че на моменти и под 10% ,като е имало месеци да е всичко Ок,но немога да кажа същотото за заплата та си която за последните 1-1.5годиан е спаднала с около 30-40 %![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,кажете къде е кризата тук,като за последните няколко месеца бяха и съкратени много хора мой колеги,като смело мога да заявя че с екипа който бяхме преди това сме правили много по-малки обороти и сме взимали много повече пари-заплата от колкото сега
![]()
,защо се получи така ,нека някой ми отговори
![]()
![]()
![]()
MITKO_DVD написа:Ей за това съм решил махам всичко дет имам и си отода на село и не ми требе нищо ше го еба това нащо за живот дееба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
palikari написа:Колкото и да е неприятно за някои,това трябваше да се случи за да се приземят доста хора олитващи се да се надскочат.Не може цял живот да хивееш с парите на другите.
One написа:няма ниаква криза
след като народа е способен да направи тотално задръстване по път за някакъв "аутлет" на цариградско шосе в делничен ден, както и в следващите дни
- кризя няма !
......
One написа:няма ниаква криза
след като народа е способен да направи тотално задръстване по път за някакъв "аутлет" на цариградско шосе в делничен ден, както и в следващите дни
- кризя няма !
даже заплатите са по-големи отколко трябва !
щом могат да си позволят да плащат цени в пъти по-високи от западните държави- криза няма
да дойдат западняците да се научат как се прави икономика и да спрат да реват !
maxpayne написа: та ще има по мол за всеки
maxpayne написа:...Да не забравяме, че след 8 дни отварят онова чудовище при ситняково,..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта