От какав vw пасва скоростна кутиа за голф3 гти 115 коня
- cristian
- Автомобил:
- Двигател:
От какав vw пасва скоростна кутиа за голф3 гти 115 коня
здравеите колеги искам да попитам дали от другите модели на vw 2000кубика 115коня скоростната кутия пасва за голф3 гти 115коня.Проблема вав моята скоростна кутия е вав задна скорост като подкарам на заден и се 4ува некво 4аткане и некои ако знае даме посаветва да сменя кутиата или да я оправям. Благодаря предварително.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: От какав vw пасва скоростна кутиа за голф3 гти 115 коня
слагай 2Y кутия.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
2y е от KR CHE си е от гти 115-ка 2E мотор аз на моя сам с няква от 2-ка май от някав дизел
- S.Nikolaev
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
по принцип от почти всички двигатели които сам онтирани на голф 2, 3, пасат 2, 3 са идентични. А задната изключва ли ти я? ако ти я изключва може да са фиксаторните пружинки. И от там ми се е случвало да трака.
- cristian
- Автомобил:
- Двигател:
Задна скорост неми изклиу4ва а само се 4ува некакав 6ум като 4аткане.Един маистор ми каза 4е само от голф3, 115коня требвало да баде 4е на пасата 115коня диверенциала бил друг 6тел да пасне ама не6то немало дае както преди не6то такова понеже несам много в 4ас с тези не6та.
- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
От пасат няма да стане,тя с жила и се води 02А а при теб е 020
Търсиш от 115коня на голф3 поне не са рядкост,стават и от голф2,но ще имаш ралика някаква може да е къса или много дълга според кода ще я разбреш.
2у ще ти стане много приятна
,малко по къса
CHE,AMC и още един код бяха 1 към 1
,стават още и от сеат 115,толедо,ибиза,кордоба,голф2,венто и тн..

Търсиш от 115коня на голф3 поне не са рядкост,стават и от голф2,но ще имаш ралика някаква може да е къса или много дълга според кода ще я разбреш.
2у ще ти стане много приятна

CHE,AMC и още един код бяха 1 към 1

- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
cristian написа:здравеите колеги искам да попитам дали от другите модели на vw 2000кубика 115коня скоростната кутия пасва за голф3 гти 115коня.Проблема вав моята скоростна кутия е вав задна скорост като подкарам на заден и се 4ува некво 4аткане и некои ако знае даме посаветва да сменя кутиата или да я оправям. Благодаря предварително.
Ако чаткането е еденично си провери тампоните по носачите (заден мост също). Имаше тема за подобни неща, разрови се...
- cristian
- Автомобил:
- Двигател:
Здражеите колеги днес в една морга за коли ми казаха 4е ставало от голф 1,8 некои ако знае да казва данеби да гледаха даси продадат кутията незнам помагаите сас савети благодаря предварително
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Малко по нагоре съм ти написал един линк 6трака6 два пъти с ми6ката върху саита и там има написано.Ако сложе6 от 1.8 трябва да си купи6 феродов диск с диаметър 210мм с 24 шлица.
- cristian
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги неможах да намерия изгодна кутия и искам да попитам дали даси оправя моита старата казаха ми трябвало дасе смени забното колело за задна скорост,някои ако знае да казва ако е имал такав проблем примерно как го е управил.Благодаря предварително
- RACER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
пари за части и ремонт,а и не се знае какво е качеството и на двете,като знам какви боклуци продават и какви пишман майстори има,ти решаваш
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз съм ъ такава от дизел 1.9tdi самоче си смених феродовия диск с по далги предавки е и колата ти става малко по тромава в старта . Но не е голяма разликата .
- cristian
- Автомобил:
- Двигател:
Иксам да попитам от голф3 гти 2000мотор 115коня на вси4ки тези модели скоростните кутии са еднакви или имат разлика сравнение с годините.
cristian написа:здравеите колеги искам да попитам дали от другите модели на vw 2000кубика 115коня скоростната кутия пасва за голф3 гти 115коня.Проблема вав моята скоростна кутия е вав задна скорост като подкарам на заден и се 4ува некво 4аткане и некои ако знае даме посаветва да сменя кутиата или да я оправям. Благодаря предварително.
аз имах същия проблем ..... малко по разли4ен в смисал на мен мисе чуваше един странен шум като на разбит лагер като съм на скорост и като отнема крака от газта и така 3 месеца и накрая изчатка и блокираха колелата а под колата ммм красота като почне6 от локва масло а вътре в нея сателити-мателити зъбни колела и така

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”