Mнението ви за FaceBook

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Одобрявате ли социалните мрежи

Да
194
49%
Не
137
35%
Нямам мнение, защото не ги използвам
64
16%

Общо гласове: 395
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Mнението ви за FaceBook

Мнениеот scuba » Пет 12 мар 2010 18:13

rosen79 написа:...Преди беше на мода всеки да си има форум,а сега всеки да има регистрация във фейсбук....

Аз си имам форум, ма си нямам вече фейс.. мъкааааа

Потребителски аватар
sexpodmosta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sexpodmosta » Пет 12 мар 2010 20:23

Фейса малко по малко се превръща в бозица, не заради идеята му, а заради една немалка част от потребителите си. Имам приятели, които познавам в общи линии и по мое мнение не са най-общителните хора, но у фацата имат по 550-600 приятели. :roll:

Харесва ми идеята и самият сайт е базиран на много сериозен софтуер (поради, който не търсиш познати, а фацата ти ги предлага и куп други екстри) и съм по-скоро "За".

Това, което не ми харесва е, че всеки 2-ри участва в 1643 групи от типа : "Убичам сливи, но мразя моркУви... а за чушките нямам мнение, щот ни ги разбирам" - 5654 фена; "Като видя Угледало се гледам в него, щото и то ме гледа, БАСИ!" - 16212 фена; "Мразя шлюпки от семки в клавиатурата ми и ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ТОВА!!!" - 8762 фена и т.н. :|

Ферми, мафии, кафета-мафета за мен не са интересни и ми е все тая дали Пешо сади брюкселско зеле,Гергана ми праща 38 жълъда или "Евстати си купи трактор"... Аз лично играя покер някой път (макар там да е по-скоро бинго).

Добри настройки на профила и апатия към глупустите по стените е рецептата за избягване на нежелания спам. :wink:

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Пет 12 мар 2010 23:24

ето ви една добра страна на фейсбука(може и да е спам :oops: )да го река така-който иска може да подкрепи Дянков в момента.няма да пускам линкове.не ме е срам да кажа,че го подкрепих,и моля без да коментираме сега и това,че ще окатанчат темата :dummy:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 13 мар 2010 0:17

Да...това с групите е много тъпо. Смисъла е да има групи като Фенове на VW и т.н. а те са от сорта на...Ако видиш мармот, изяш му шоколада".

Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Мнениеот ///HAMANN/// » Съб 13 мар 2010 0:30

Малко по малко се превъщаме в Хамериканци и забравяме как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко :| Още преди доста години се появиха такъв тип сайтове , но замряха 1 по 1 , така стана със "Майспейс" всички имаха "Майспейс" по филмите се говореше за "Майспейс" , а сега Фейсбук го замести :screwy
Гледам да се ограничавам във комуникациите си със приятели по интернет , защото прекия контакт ми е по -приятен и обичам реалните неща :bowdown Единствено форумите удобрявам като идея :D На 21 години съм и си представям до като стана на 60 какви още простотии ще изникнат и какво ли ще е невъзможно в интернет , сигурно внуците ми ще правят секс по интернет mhihi

Като цяло съм против тия социални мрежи,поамериканщването и зомбирането на хората :не:

п.п. Аз гласувах с "НЕ" :да:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 13 мар 2010 2:32

///HAMANN/// написа:Малко по малко се превъщаме в Хамериканци и забравяме как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко :|

Ха ха ха, да ве как ще стане тая работа, тва с ракията и салата, не мое се изкорени, та ако ще 100 фейсбука да се навъдят

Потребителски аватар
Sti6o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sti6o » Съб 13 мар 2010 9:23

Най-добре на живо :beer

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 13 мар 2010 11:25

///HAMANN/// написа:как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко

Еми жалко е, друго си е по български да се къпеш всяка неделя, после да излезеш с официалния анцунг за по една ракия, шопска и шкембе на фона на Наташа Джорджевич, а па като се прибереш да утепаш жената от бой.

Потребителски аватар
emo_golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo_golf » Съб 13 мар 2010 11:51

madcap написа:
///HAMANN/// написа:Малко по малко се превъщаме в Хамериканци и забравяме как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко :|

Ха ха ха, да ве как ще стане тая работа, тва с ракията и салата, не мое се изкорени, та ако ще 100 фейсбука да се навъдят

Верно е то през турско робсво сме минали и не са ни отказали от ракйиката та фейса че ни повлияе !

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 13 мар 2010 13:10

DragoGT написа:последно нямаш мнение или е олигофрения?

За мен това е олигофрения за която немога да дам мнение защо е така ,но е неква много голема олигофрения :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 13 мар 2010 16:24

прекалено мноо спамец братче бах му ма=ата :beat_butt2
веднага го маанах

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 14 мар 2010 23:55

sexpodmosta написа:Фейса малко по малко се превръща в бозица, не заради идеята му, а заради една немалка част от потребителите си. Имам приятели, които познавам в общи линии и по мое мнение не са най-общителните хора, но у фацата имат по 550-600 приятели. :roll:

Харесва ми идеята и самият сайт е базиран на много сериозен софтуер (поради, който не търсиш познати, а фацата ти ги предлага и куп други екстри) и съм по-скоро "За".

Това, което не ми харесва е, че всеки 2-ри участва в 1643 групи от типа : "Убичам сливи, но мразя моркУви... а за чушките нямам мнение, щот ни ги разбирам" - 5654 фена; "Като видя Угледало се гледам в него, щото и то ме гледа, БАСИ!" - 16212 фена; "Мразя шлюпки от семки в клавиатурата ми и ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ТОВА!!!" - 8762 фена и т.н. :|

Ферми, мафии, кафета-мафета за мен не са интересни и ми е все тая дали Пешо сади брюкселско зеле,Гергана ми праща 38 жълъда или "Евстати си купи трактор"... Аз лично играя покер някой път (макар там да е по-скоро бинго).

Добри настройки на профила и апатия към глупустите по стените е рецептата за избягване на нежелания спам. :wink:

:bowdown :bowdown :bowdown

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 15 мар 2010 0:05

аз имам фейсбук, но съм го модерирал така, че да не получавам почти нищо
пък и не съм от запалените юзъри - имам под 100 приятели, от които всички без една съм ги виждал на живо поне веднъж в живота си :lol:
не цъкам никакви игри, ферми и тн. според мен е полезно. мога да шпионирам бившата ми приятелка какво и с кого прави :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Пон 15 мар 2010 0:16

scuba написа:Та един ден взех решението, че моя профил повече няма да съществува там. И от тогава не можете да си представите колко съм щастлив от липсата на крави, елхи и олигофрени. Чувствам се някак си свободен вече :да:

Да вземем да спрем и с тоя VW форум, гледай какво освобождаване и свободно време ще падне :)
Иначе за FB - нямам и нямам намерение скоро да го ползвам.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 15 мар 2010 14:41

чакаите да си прибера гюбрето от кравите :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”