rosen79 написа:...Преди беше на мода всеки да си има форум,а сега всеки да има регистрация във фейсбук....
Аз си имам форум, ма си нямам вече фейс.. мъкааааа
rosen79 написа:...Преди беше на мода всеки да си има форум,а сега всеки да има регистрация във фейсбук....
///HAMANN/// написа:Малко по малко се превъщаме в Хамериканци и забравяме как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко
///HAMANN/// написа:как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко
madcap написа:///HAMANN/// написа:Малко по малко се превъщаме в Хамериканци и забравяме как се общува по български със ракията и салатата , което е жалко
Ха ха ха, да ве как ще стане тая работа, тва с ракията и салата, не мое се изкорени, та ако ще 100 фейсбука да се навъдят
DragoGT написа:последно нямаш мнение или е олигофрения?
sexpodmosta написа:Фейса малко по малко се превръща в бозица, не заради идеята му, а заради една немалка част от потребителите си. Имам приятели, които познавам в общи линии и по мое мнение не са най-общителните хора, но у фацата имат по 550-600 приятели.![]()
Харесва ми идеята и самият сайт е базиран на много сериозен софтуер (поради, който не търсиш познати, а фацата ти ги предлага и куп други екстри) и съм по-скоро "За".
Това, което не ми харесва е, че всеки 2-ри участва в 1643 групи от типа : "Убичам сливи, но мразя моркУви... а за чушките нямам мнение, щот ни ги разбирам" - 5654 фена; "Като видя Угледало се гледам в него, щото и то ме гледа, БАСИ!" - 16212 фена; "Мразя шлюпки от семки в клавиатурата ми и ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ТОВА!!!" - 8762 фена и т.н.![]()
Ферми, мафии, кафета-мафета за мен не са интересни и ми е все тая дали Пешо сади брюкселско зеле,Гергана ми праща 38 жълъда или "Евстати си купи трактор"... Аз лично играя покер някой път (макар там да е по-скоро бинго).
Добри настройки на профила и апатия към глупустите по стените е рецептата за избягване на нежелания спам.
scuba написа:Та един ден взех решението, че моя профил повече няма да съществува там. И от тогава не можете да си представите колко съм щастлив от липсата на крави, елхи и олигофрени. Чувствам се някак си свободен вече![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта