Има ли колега от студент в Юго-западния университет?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Има ли колега от студент в Юго-западния университет?

Мнениеот Golfer_pz » Сря 17 мар 2010 16:59

Има ли колега от форума студент в Юго-западния университет в град Благоевград, който да ми каже мнение за него? Искам да знам горе доло как е учебният процес там, защото тази седмица мисля да ида и да се запиша на предварителни изпити за прием?
Мненията ви много ще ми помогнат, защото тази година ще кандидатствам и този университет ми се вижда добър. Ще бъда благодарен ако споделите всякаква информация за него която знаете!

Много благодаря предварително на отзовалите се!!! :)

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Има ли колега от студент в Юго-западния университет?

Мнениеот Бързият » Сря 17 мар 2010 17:01

Martinski

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Сря 17 мар 2010 17:05

Добър, ма ако не искаш да учиш. mhihi
Ако си "по живота" - добре си дошъл :lol:
Иначе ако искаш информация за компютрите там - питай Мартинчо :)

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Сря 17 мар 2010 17:10

Мога да дам мнение за Най клуб - добре е, лично съм го пробвал :drunk
Иначе за Югозападналия нямам наблюдения.

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 17 мар 2010 17:10

Nafta написа:Добър, ма ако не искаш да учиш. mhihi
Ако си "по живота" - добре си дошъл :lol:

абе учи ми сЪ, но не прекалено много :oops: :lol: Колега ти да не учиш там? Кажи нещо по подробно за там дето е от полза? Нещо като цени за сместрите с Компютри... Как е положението и верно ли е доста разхайтам :kissy: ?

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Сря 17 мар 2010 17:18

Там съм.За компютрите - Martinski.Аз съм Публична администрация :lol:
Разхайтено е, ако такова си го направиш.
Аз например съм редовно и съм там не повече от 8-10 дни в месеца.
Иначе ако ти се учи - може, стига да случиш на преподаватели, на които им се работи.
Аз като мърльо съм доволен :Mr Green Fun .
Е те тука има информация за таксите за тази година.

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 17 мар 2010 17:29

Колега а ето тези цени тук какви са? http://www.swu.bg/information-for/curre ... nts-2.aspx
Това не са ли реалните цени?
И ако може да ми кажец, приема лесен ли( имам предвид влизането) и като не се учи толкова как се минават изпитите? Тази информация е много важна за мен така че мовя модераторите да не считат мненията тук за спам!
Благодаря.

Последна промяна от Golfer_pz на Сря 17 мар 2010 17:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Сря 17 мар 2010 17:33

То си пише:
приети преди 2007-2008 година, държавна поръчка

Тва е за тези приети през тези години, теб не те касае.Ако бъркам поправете ме.
Аз влязох с матурата :Mr Green Fun .Сега как и какво е не знам.
Втора година съм.
Мързел или не - като наближат изпитите сядаш си на гъзО и учиш.
Иначе ако поровиш в сайта май има информация за това онова.
При всички случаи - запиши се за изпити, нищо няма да изгубиш, само може да спечелиш.Пък и ще ти е близо.Е го къде е ПъЗъ-то. mhihi

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 18 мар 2010 16:21

Ако си на ти с висшата математика влизай при мене :Mr Green Fun Но да те предупредя,че не е хич лесно :wink: Аз съм Информатика 2-ри курс и ми се разказа ма*ката вече :banghead:

Ако влизаш Компютърни системи и технологии се приготви за адско учене,протоколи,домашни,и всякави простотии :Mr Green Fun Аааа има и много физика .....

Ако влизаш Информатика си приготви документи за жълта книжка :063: Аз вече имам такава ...... :screwy

Та в Информатиката има адски много изучаване на висша математика :!: Цели 13 части ... Не е лесно..
Домашни работи почти няма :applause:
Изпити на семестър около 6 броя.... :evil:
Невзети изпити ..... няма да коментирам :kissy:

Та мен специалноста ми харесва,но математиката ме умори .... почнаха да ми се привиждат нули и единици :bishop

И колега ти си решаваш :) Дано съм ти помногнал с инфото ако имаш въпроси питай,не се притеснявай ;)

п.п Ако не си много по ученето,яла ще ти покажа как е нощния живот в Благоевград :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Чет 18 мар 2010 18:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мале само като чета какво ми пишеш и зех да се плаша вече :lol: :lol:
Ша си помисля много добре преди решението :screwy а в паралелката с Туризма и Международни отнушения как е?? :roll: също гледам че много са поскъпнали сместрите и направо ще се побъркам с плащанията... :( Всички суми на веднъж ли се дават? И първата година на общежитие ли е или трябва си търся и квартира :?

пс. и аз съм слушал че бил много УбаФ нощния живот у голЕмото село mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 18 мар 2010 19:43

Заради тоя университет се отказах от държавното обучение в Български университет :x
Влезнах физика (тва ме приеха, щото ме мързя да уча когато трябваше), с идеята да се прехвърля информатика.
Във втори курс се отказах от тая идея, защото погледнах студентската книжка на съквартиранта ми (тогава той беше 3 курс, 1 семестър). Той учеше Информатика и до момента беше минал през 15 математики (броил съм ги, точно толкова бяха). На всичкото отгоре с него имахме общи лекции по един курс, който за нашата специалност имаше едно име, за неговата - друго, а за "Физика и Математика" - трето!
Общо взето там системата е "Абе ти знаеш ли че на леля Гюргичка чистачката, сина й завършил еди-къде-си и нема работа? Дай да го уредим да води на 14-15 курса, наш човек е момчето" "е как така на лингвистите не им трябва линейна алгебра? Ми утре като влязат в магазина как ще сметнат детерминанта?".
Секретарката (от учебен отдел) всички я мразят, защото имаше уникалната възможност след 2 часа чакане (от 3-часов работен ден с 15 минути почивка по средата), като влезеш, още на вратата да съжалиш, че си се родил :| И то само с един поглед!
Избутах си физиката с 300 зора, заради парите, които баща ми набута за мен.
В момента уча магистра в НБУ и поне секретарките ми казват "добър ден, как мога да ви помогна?". Повечето даскали са си същата пасмина от държавните университети, но се усеща разликата от държавните университети.

П.П. По-хубав град от Благоевград няма в България, именно заради нощния живот ;)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 18 мар 2010 20:03

MaRtiNsKi написа:Ако си на ти с висшата математика влизай при мене :Mr Green Fun Но да те предупредя,че не е хич лесно :wink: Аз съм Информатика 2-ри курс и ми се разказа ма*ката вече :banghead:

Ако влизаш Компютърни системи и технологии се приготви за адско учене,протоколи,домашни,и всякави простотии :Mr Green Fun Аааа има и много физика .....

Ако влизаш Информатика си приготви документи за жълта книжка :063: Аз вече имам такава ...... :screwy

Та в Информатиката има адски много изучаване на висша математика :!: Цели 13 части ... Не е лесно..

Та мен специалноста ми харесва,но математиката ме умори .... почнаха да ми се привиждат нули и единици :bishop

И колега ти си решаваш :) Дано съм ти помногнал с инфото ако имаш въпроси питай,не се притеснявай ;)
п.п Ако не си много по ученето,яла ще ти покажа как е нощния живот в Благоевград :Mr Green Fun

spam Що си го причинявате това се чудя :screwy
Хем мъка, хем пари се набутват, а като идем в магазина да си купим салам еднакви знания ни трябват!
Всъщност правя ви евала и ще се радвам да си намерите адекватно платена работа по специалността :bowdown

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 18 мар 2010 21:21

К.Одаджийски написа:
MaRtiNsKi написа:Ако си на ти с висшата математика влизай при мене :Mr Green Fun Но да те предупредя,че не е хич лесно :wink: Аз съм Информатика 2-ри курс и ми се разказа ма*ката вече :banghead:

spam Що си го причинявате това се чудя :screwy
Хем мъка, хем пари се набутват, а като идем в магазина да си купим салам еднакви знания ни трябват!
Всъщност правя ви евала и ще се радвам да си намерите адекватно платена работа по специалността :bowdown

Колега сега и аз това се питам защо си го набих,но не мисля да се отказвам :Mr Green Fun Аз съм тъп и упорит и ще си седя докато не ме изритат :063:

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Пет 19 мар 2010 5:51

Колега а за дискотеките и т.н. мога аз да ти дам информация но на лично :Mr Green Fun
п.п И колегата Мартински може да каже нещо но е едва в началото на "нещата" mhihi

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Съб 20 мар 2010 9:36

Абе за общежитие се подават едни документи, мам си джейс.
Аз съм на квартира - хем си ми е и по-спокойно, хем не ми пъшкат от другата страна на стената всяка вече :Mr Green Fun .

Абе чух, че отворили Европата mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”