Мненията ви много ще ми помогнат, защото тази година ще кандидатствам и този университет ми се вижда добър. Ще бъда благодарен ако споделите всякаква информация за него която знаете!
Много благодаря предварително на отзовалите се!!!

Nafta написа:Добър, ма ако не искаш да учиш.![]()
Ако си "по живота" - добре си дошъл
приети преди 2007-2008 година, държавна поръчка
MaRtiNsKi написа:Ако си на ти с висшата математика влизай при менеНо да те предупредя,че не е хич лесно
Аз съм Информатика 2-ри курс и ми се разказа ма*ката вече
![]()
Ако влизаш Компютърни системи и технологии се приготви за адско учене,протоколи,домашни,и всякави простотииАааа има и много физика .....
Ако влизаш Информатика си приготви документи за жълта книжкаАз вече имам такава ......
![]()
Та в Информатиката има адски много изучаване на висша математикаЦели 13 части ... Не е лесно..
Домашни работи почти няма![]()
Изпити на семестър около 6 броя....![]()
Невзети изпити ..... няма да коментирам![]()
Та мен специалноста ми харесва,но математиката ме умори .... почнаха да ми се привиждат нули и единици![]()
И колега ти си решавашДано съм ти помногнал с инфото ако имаш въпроси питай,не се притеснявай
![]()
п.п Ако не си много по ученето,яла ще ти покажа как е нощния живот в Благоевград![]()
К.Одаджийски написа:MaRtiNsKi написа:Ако си на ти с висшата математика влизай при менеНо да те предупредя,че не е хич лесно
Аз съм Информатика 2-ри курс и ми се разказа ма*ката вече
![]()
Ако влизаш Компютърни системи и технологии се приготви за адско учене,протоколи,домашни,и всякави простотииАааа има и много физика .....
Ако влизаш Информатика си приготви документи за жълта книжкаАз вече имам такава ......
![]()
Та в Информатиката има адски много изучаване на висша математикаЦели 13 части ... Не е лесно..
Домашни работи почти няма![]()
Изпити на семестър около 6 броя....![]()
Невзети изпити ..... няма да коментирам![]()
Та мен специалноста ми харесва,но математиката ме умори .... почнаха да ми се привиждат нули и единици![]()
И колега ти си решавашДано съм ти помногнал с инфото ако имаш въпроси питай,не се притеснявай
![]()
п.п Ако не си много по ученето,яла ще ти покажа как е нощния живот в Благоевград![]()
Що си го причинявате това се чудя
![]()
Хем мъка, хем пари се набутват, а като идем в магазина да си купим салам еднакви знания ни трябват!
Всъщност правя ви евала и ще се радвам да си намерите адекватно платена работа по специалността
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Spas и 25 госта