Не мисля, че тук е мястото за такъв вид спор. Който и да участва е похвално, защото това е свързано с много старание, пари и усилия. Така че, евала на всички момчета. Браво и на колегите от форума, които са карали.
Искам да попитам, някой има ли видео на обръщането, че много искам да го видя?

Писта Велико Търново 28-29 Март 09 - снимки
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Писта Велико Търново 28-29 Март 09 - снимки
човекът който са откарали в болницата,е изпаднал в кома.пострадала му е главата доста,моят приятел кара линейка в бърза помощ и се ядосваше че ако са отишли 5 мин по рано е можело да се избегне това.но който е идвал знае какви шофйори са в търново всеки е с предимство и рядко се дава път на когото и да е.както и да е дано човекът се оправи по бързо,като науча нещо ново ще пиша.Иначе ралито беше страхотно който е дошъл смятам доволен е останал
paco написа:kibo_tom_8440 написа:VW бяха под всякаква критика. Изложиха марката.И аз имам някои снимки но позицията съвпада с тази на колегата пред 180 градусовия завой пред МОЛА.
Я пакВторо място в Х4 е излагация голяма така ли?!??! Я да тЪ питам ти кви амбиций имаш У тоя спорт та мнение даваш
Това че някой макар и не на 100% подготвен се е появил , пробвал, счупил и oтпаднал е излагация ама друг път...от всичко това пилота трупа опит а колата става по-силна и здрава ама на теб трябва да ти се обясни..няма как да се сетиш. Само да ти напомня какво стана в първото състезание по Дрг Рейсинг за 2008
половината бегачки здадоха багажа по един или друг начин
....цяла зима бяха правени и това им беше кръщението ... затуй така. Ай сега си помисли дали няма прилика с това дето си гледал този уикенд.
РАСО
Тихо,тихо че от такива карачи като теб ми е дошло до гуша,що не направиш и ти една бегачка и не излезеш да те видим на пистата...Ама във форума се кара и се критикува лесно нали,колегата който ти е писал кара на това състезание,и много добре ти е описал как стоят нещата,нормално е бегачка да се счупи на първото,второто че и на третото състезание това не е причина да мислиш,че колите нестават за нищо,напротив точно обратното.....А това кой от кога е карал кола няма да го коментирам,тука ти се замисли над думите си.
emohrisstov написа:Не мисля, че тук е мястото за такъв вид спор. Който и да участва е похвално, защото това е свързано с много старание, пари и усилия. Така че, евала на всички момчета. Браво и на колегите от форума, които са карали.

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Бате Packo си е сила.Друг е въпроса че 80% от зрителите не знаеха ЗАЩО са там ?
... мммм да.Ралито беше екстра.Хайде сега да слагаме снимки по темата.

- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Извинявам се за спама,но съм изключително разочарован от организаторите.Наистина не съм гледал и 1 секунда от ралито,но.....работата ми е на главния път и никой не мина да ни предупреди,че в събота ще затворят пътя и ще ме запечатат,като затоворник от 12.00 до 18.00ч.Сложиха си лентата и край.За мен това е абсолютната глупост и съветвам тези хора никога повече да не се занимават с организация на подобни мероприятия.Имах предварително планувано пътуване извън града,бях си измил колата на автомивка и се наложи да минавам през канавките и през калта,да звъня на познати,да си отворят цеха,за да мина през него,да ми потъне колата до вратите в кал,за да се измъкна.Наистина,нямам думи и се извинявам,но все още не ми е минало и като се сетя полудявам.И не,не ми е безразлично за хората,които се занимават с този спорт,покланям се пред тях.Всички,които дойдоха да си сменят гумите при мен в събота си плащаха само баланса,а труда беше за наша сметка.Знам,колко скъп спорт е това и винаги съм готов да помагам на тези хора,защото в БГ правят от нищо нещо и показват класа.Едно голямо браво на всички колеги от форума,участвали в ралито,гордеем се с Вас!
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
kibo_tom_8440 написа:VW бяха под всякаква критика. Изложиха марката.И аз имам някои снимки но позицията съвпада с тази на колегата пред 180 градусовия завой пред МОЛА.
kibo_tom_8440 написа:Расо ли Пако ли си. Не си този който ще апострофираш мнението ми. Твоето е едно, моето е друго. Впечатленията са различни. Когато седнеш да пишеш първо помисли какво ще напишеш, за какво и как. Аз когато съм карал кола тебе те е нямало на белия свят. Така че по кротко по пистите.

П.П. Сигурен съм че и дядо ми и баща ми са се смятали за страхотни шофьори навремето. Даже съм убеден че почти всички които се движат по улиците се смятат за страхотни шофьори, ама е пълно с "леви чепици"!Предполагам че ти си "страхотен шофьор" ама надали някога ше разберем това!

И преди да си ме апострофирал - аз съм абсолютен "лев чепик" ама си го знам!

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хубави снимки, ама много дърдорковци. Какво да се прави, снимки, както се казва, през крив макарон ...
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
"Писта В. Търново” стартира 27-28 март 2010год.
http://news.5000.bg/events/362-pista-2010
Благодаря на brabus за отключената тема.
http://news.5000.bg/events/362-pista-2010
Благодаря на brabus за отключената тема.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Там смеееееееее
.
На 27 март /събота/ от 13, 00 до 18, 00 часа е тренировката по график. В 18, 20 ч. ще започне пресконференция с първите трима в четирите групи.
В неделя от 10, 30 ч. е официалното откриване на състезанието, в 11, 00 ч. започва битката по трасето.

На 27 март /събота/ от 13, 00 до 18, 00 часа е тренировката по график. В 18, 20 ч. ще започне пресконференция с първите трима в четирите групи.
В неделя от 10, 30 ч. е официалното откриване на състезанието, в 11, 00 ч. започва битката по трасето.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Царя се блъсна
и отпадна ...

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ето и зверската катастрофа.
от друг ъгъл на камерата
от друг ъгъл на камерата
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Наистина неприятен инцидент,кой е виновен и изобщо има ли такьв тепьрва ще разберем,но аз не мога да разбера коментара на зрителите от предпоследното клипче...направо сме пьлни диваци,чудя се и не мога да го проумея ..наистина жалко за Бьлгария!
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Доста катастрофи и аварирали автомобили имаше вчера на това рали. А някой има ли инфо за голфчето от първия кръг . Говоря за червено/черната Г2 от първия клас ,която аварира след 2/3 обиколки. Дочувам тука нещо с мотор от Suzuki Hayabusa вярно ли е ?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”